DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Alkollü sürücü kaza yaptıktan sonra direksiyon başında uyuya kaldı

Eklenme: 24.07.2022 - 09:07 Güncelleme: 24.07.2022 - 11:17

Konya’nın Selçuklu ilçesinde alkollü sürücü ışıklandırma direğine çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sürücünün kaza yaptıktan sonra uyuyakaldığını belirledi.

Reklam alanı
Kaza, sabah saatlerinde Selçuklu İlçesi Binkonutlar Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Soner M. alkol aldıktan sonra 07 AUF 19 plakalı otomobiliyle trafiğe çıktı.
Cadde üzerinde ışıklandırma direğine çarparak duran Soner M., çevredeki diğer vatandaşlar tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekibi ve polis sevk edildi.
Soner M.’nin hareketsiz gören polis, alkollü sürücünün kaza yaptıktan sonra uyuya kaldığını belirledi. Polis ekiplerinin alkol metre testinde 1.82 promil alkollü olduğu öğrenilen Soner M.’ye, ‘alkollü araç kullanmak, trafiğe tehlikeye düşürmek ve devlet malına zarar verme’ suçlarından işlem uygulandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 1
😊 12
😡 29
👎 2
😂 1
😢 2
😲 3
Toplam 52 tepki

Yorum Yap