DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,51₺
GRAM : 6.004,71₺
ÇEYREK : 9.878,24₺
CUMHURİYET : 39.194,47₺
3.Sayfa

Ali Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı

Eklenme: 26.04.2025 - 16:39

Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) kurucularından Ali Osman Boyner 99 yaşında hayatını kaybetti. Osman Boyner, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

Ali Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı
Reklam alanı

Boyner Grubu'nun onursal başkanı Ali Osman Boyner için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Cem Boyner ve eşi Ümit Boyner, torunları Emine, Elif, Ayşe Boyner, İstanbul Valisi Davut Gül, iş insanları Rahmi Koç, Bülent Eczacıbaşı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Helallik alınmasının ardından cenaze namazını eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu kıldırdı. Cenaze namazında Cem Boyner’in kızları Emine, Elif, Ayşe Boyner en önde saf tuttu. Cenaze namazının kılınmasının ardından Ali Osman Boyner’in tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. Osman Boyner Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek. 


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 2
😡 0
👎 1
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 4 tepki

Yorum Yap