DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Aile faciası: Annesini, babasını, kardeşini ve babaannesini öldürdü

Eklenme: 31.01.2025 - 09:15

İstanbul Eyüpsultan'da 17 yaşındaki B.Y., aynı evde yaşadığı annesini, babasını, 12 yaşındaki kız kardeşini ve babaannesini silahla öldürdü. Bursa'da yakalanan B.Y., cinayetleri kendisinin işlediğini itiraf etti.

Aile faciası: Annesini, babasını, kardeşini ve babaannesini öldürdü
Reklam alanı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki bir evde aynı aileden 4 kişi silahla vurularak öldürüldü. Olay, saat 22.45 sıralarında Akşemsettin Mahallesi Derin Sokak'taki 3 katlı binanın dubleks olan 3'üncü katında yaşandı.

İddiaya göre, işten eve dönen Sevinç İnce (37), eve girdiği sırada koridorda abisi Mehmet Yenigün'ü (43), diğer odalarda annesi Fatma İnce (71), yengesi Aysun Yenigün (42) ve üst katta da yeğeni Zilan Yenigün'ü (12) yerde kanlar içinde yatarken buldu. İnce'nin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
SİLAHLA ÖLDÜRÜLDÜKLERİ BELİRLENDİ
Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde 4 kişinin de tabancayla vurularak hayatını kaybettiğini belirlerken polis, sokakta geniş güvenlik önlemi aldı.

Katliamı haber alıp gelen ailenin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. 4 kişinin cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.
BURSA'DA YAKALANDI
Olay yerindeki çalışmalarını genişleten polis, Mehmet ile Aysun Yenigün çiftinin küçük yaştaki çocukları B.Y.'nin de kayıp olduğunu bilgisine ulaştı.

Yapılan incelemelerde şüpheli B.Y.'nin Bursa'da olduğu tespit edilirken burada gözaltına alınarak İstanbul'a getirildi.

B.Y.'nin ilk sorgusunda, cinayetleri kendisinin işlediğini itiraf ettiği öğrenilirken olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma, çok yönlü olarak sürdürülüyor.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 8
👎 3
😂 0
😢 1
😲 0
Toplam 12 tepki

Yorumlar

  • İDAM ARTIK, FARZ OLDU 315 gün önce

    İDAM CEZASI OLMADIĞINI BİLEN, SUÇ İŞLEMEYE ÇEKİNMİYOR! BU TÜR İDAMLIK UCUBELERİ BESLEMEK, ADALETE, MİLLETE, ZULDÜR ❗

  • Mustafa ada 317 gün önce

    Anneler ve babalar çocuklarınıza sahip çıkın uyuşturucu bataklığına giren girene ve Bu cinayet leri normal birisi yapmaz

  • silleli mehmet 317 gün önce

    çocukların oynadığı yelefon ve bilgisayar oyunları sıkı denetim altında olmalı çok sapık oyun ve filmler var

Yorum Yap