DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Ağıla saldıran köpekler 37 küçükbaş hayvanı telef etti

Eklenme: 19.02.2025 - 11:03

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan Ali Özden'e ait ağıla ikinci kez sokak köpekleri saldırarak çok sayıda küçükbaş hayvanını öldürdü.

Ağıla saldıran köpekler 37 küçükbaş hayvanı telef etti
Reklam alanı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Ali Özden'e ait ağıda bulunan küçükbaş hayvanlar bir ay içerisinde ikinci kez köpekler tarafından saldırıya uğradı. Daha önce sokak köpeklerinin zarar verdiği 25 keçiden 10 tanesi telef olurken, 15'i ise vücutlarının farklı noktalarından yaralanmıştı.
BU KEZ 37 HAYVAN TELEF OLDU
Bu olayın üzerinden 1 ay bile geçmeden aynı ağıl yine köpeklerin saldırısına uğradı. Özden’in bu kez 3 gün önce aldığı ve sigorta işlemleri henüz tamamlanmamış olan 37 küçükbaş hayvanı telef oldu.
500 BİN TL ZARAR
Özden, yaşadıkları karşısında çaresizlikle telefon olan hayvanlarını iş makinesiyle kazdığı çukura gömdü. Zararının 500 bin liranın üzerinde olduğu öğrenildi.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 1
😊 2
😡 9
👎 4
😂 1
😢 7
😲 2
Toplam 27 tepki

Yorumlar

  • Düşünen Adam 297 gün önce

    Gideceksin kısasa kısas yapıp zararını belediye başkanına ödeteceksin...

  • sadık 297 gün önce

    Kutsal köpeklere yine kurban verilmiş. Yazıklar olsun

Yorum Yap