Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri huzur uygulamalarına devam ediyor. Emniyet güçleri 62 ekip ve 320 personelle bu kapsamda yürüttüğü çalışmalarda kentin çeşitli yerlerinde bulunan onlarca eğlence mekanında denetlemelerde bulundu.
Ruhsatsız bir şekilde faaliyet gösterdiği tespit edilen 9 iş yerini mühürleyen ekipler, 4 iş yeri sorumlusuna mühür bozma suçundan adli işlem başlattı.
5 şahıs yakalandı
Ayrıca 11 iş yerine tütün mamulü tüketilmesine izin vermekten ve 81 şahsa kimlik bildirimi bulunmamasından cezai işlem uygulanırken denetimlerde aranması olan 5 şahıs yakalandı.
Denetimlerde ele geçirilen 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca, 165 adet tabanca fişeği, 77 adet av tüfeği fişeği ve 5 adet kuru sıkı tabanca fişeğine el konuldu.
728 şişeye el konuldu
TAPDK Belgesi olmaksızın alkol sunumu yapan 1 iş yerindeki 728 şişe alkole de el konuldu. Bir iş yerinde bulunan 2 kişiye de kumar oynamaktan 8 bin 100 TL idari para cezası uygulandı, 1 kişi hakkında kumar oynatmak suçundan adli işlem başlatıldı.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
HERŞEY ÇOK GÜZEL AMA OTAGAR TARAFINDAKİ POLİSLER RUHSATSIZ ÇALIŞAN EĞLENCE MERKEZLERİNE MÜDAHALE ETMİYOR EĞLENCE MERKEZLERİ PARA KAZANIYOR VERGİ ÖDEMİYOR ESNAFLARDA 1 EKSİKLİK OLSA CEZAİ İŞLEM YAPIYORLAR BUGÜN MÜHÜRLENEN YARIN TEKRAR AÇIYOR
Yorum Yap
Fitch Ratings, Türkiye için kredi notu takvimini açıkladı
Futbolcuya silahlı saldırı! Sağ bacağı ampute edilebilir, durumu ağı
Konya'nın tarihi ve turistik mekanları, Mevlana'yı Anma Törenleri'nde yaklaşık 120 bin kişiyi ağırladı
Sosyal İnovasyon Ajansı’ndan “Etki İş Birliği Forumu”
MEB'den 811 öğrenciye 45 farklı ülkede burs imkanı
Kanunla Korunan Duruş: Türk Bayrağı’nın Yasal Özellikleri
Markanızın Hafızalara Kazınması için 5 Etkili İletişim Aracı
MEB'in hayata geçirdiği ÖBS ve OVA 600 binden fazla kullanıcıya ulaştı
Başörtülü öğretmenin havuza alınmamasına ilişkin davada karar
TCMB rezervleri 190,8 milyar dolar oldu
Konya'da 4 araç kazaya karıştı! Kaza anı kamerada
Gazze'de 200 çift dünya evine girdi