Konya'nın Karapınar ilçesinden çatı tamiri için Karaman’a giden 16 yaşındaki çocuk tamirini yaptıkları çatısından düşerek ağır yaralandı. Yaralı çocuğu özel araçlarıyla hastaneye götürmeye çalışan arkadaşları ise hastane yolunu karıştırınca sağlık ekibinden yardım istedi.
Olay, öğle saatlerinde Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’nın Karapınar ilçesinden çatı tamiri için Karaman’a gelen 16 yaşındaki M.H.A., çıktığı çatıdan dengesini kaybeder metrelerce yüksekten yere düştü.
HASTANEYİ BULAMADILAR
M.H.A.’nın düştüğünü gören diğer çalışanlar çocuğu özel araçlarıyla hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Navigasyonun yanlış yönlendirmesiyle hastaneyi bulamayan şahıslar Valide Sultan Mahallesi Tren Garı yakınlarında kayboldu.
SAĞLIK EKİBİNDEN YARDIM İSTEDİLER
Şahıslar daha sonra 112 Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
YARALI ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI
Araçtan ambulansa alınan 16 yaşındaki çocuk, yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Kaynak: İHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.