Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Büyükşehir Belediyespor Başantrenör Volkan Ertetik ile yola devam edecek

Önümüzdeki sezon Konya’yı Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde temsil edecek Konya Büyükşehir Belediyespor’da Genel Menajer Gökhan Yalçın ve Başantrenör Volkan Ertetik ile yola devam kararı alındı. Düzenlenen imza töreni sonrası duygularını paylaşan Ertetik, “Büyükşehir Belediyespor olarak Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. Bana güvenen başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp alnımızın akıyla bu işten de çıkacağız” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Başantrenör Volkan Ertetik ile yola devam edecek

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'ne yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor, Genel Menajer Gökhan Yalçın ve Başantrenör Volkan Ertetik ile nikah tazeledi.

 

Önümüzdeki sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele edecek Konya Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon planlaması şekilleniyor. 2023-2024 sezonuna damgasını vuran sarı-siyahlı ekip TBL için kolları sıvadı. 

 

TB2L’de lig etabında çıktığı 14 maçın tamamını kazanarak Türkiye’de tüm basketbol camiasının takdirini kazanan Konya Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon için antrenör ekibiyle yapılan görüşmeler sonucunda Genel Menajer Gökhan Yalçın ve Başantrenör Volkan Ertetik ile yola devam etme kararı alındı.

İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başantrenör Volkan Ertetik için Konya Büyükşehir Belediyesi’nde imza töreni gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Koyuncu’nun da katıldığı imza töreni sonrası duygularını paylaşan Ertetik, herkes için çok zorlu ve güzel bir sezonun geride kaldığını söyledi.

“KONYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

Haklı bir gurur yaşadıklarını ifade eden Ertetik, “Öncelikle değerli başkanımıza ve başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize çok destek oldular. Konya olarak yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edeceğiz. Yeni bir heyecan, yeni bir soluk. Bizim de yeni olacağımız bir lig. Büyükşehir Belediyespor olarak Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. Bana güvenen başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp alnımızın akıyla bu işten de çıkacağız” diye konuştu.(Veli Şengül) 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 4
  • 3
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English