Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Yazık ki, ne yazık...

29 Monday 2014

Üç maçta aldığı farklı yenilgiler sonrası, Beşiktaş karşısında mücadeleci ve seyir zevki yüksek bir oyun ortaya koymasına rağmen yenilen Torku Konyaspor'a, bu skor hiç mi hiç yakışmadı..

Maçtan önce kadrosunda yaptığı  değişiklikleri ile Türkiye gündemine oturan Torku Konyaspor'dan açıkcası bu karşılaşmada en azından galip gelemese de, beraberlik bekleyenlerdendim.

Torku Konyaspor maça çok iyi başladı. Adeta rakibini yoğun pres altından tutarak kendi alanına hapsetti. Beşiktaş ise ileriye atılan uzun toplarla rakip kalede gol aradı.

Nitekim gollerde bu şekilde kontradan geldi.

Beşiktaş pozisyona bile giremediği karşılaşmada  elini kolunu sallayarak, iki gol bulurken, Torku Konyaspor'da bulduğu 13 mutlak gollük pozisyonundan, penaltıyı saymazsak, birini  bile gole çeviremedi. Bu da iki takım arasındaki kalite farkını ortaya koydu.

Eğer bu takımda bitirici vuruşlar yapabilecek bir golcü olsaydı, maçın skoru çok farklı olurdu.

Bu maçta sevindirici taraf, iki hafta üst üste ligde 10, kupada 4 toplam 14 gol yiyen takım gitmiş, yerine  ise bambaşka bir takım gelmiş olmasıydı.

Aslında bu maçta öne çıkan ne Torku Konyaspor'du, ne de Beşiktaş'tı..

Verdiği şaibeli kararlarıyla maça damgasını vuran tek isim vardı saha da..  O da maçın hakemi Halis Özkahya idi.

Torku Konyaspor'un yediği ilk goldeki pozisyondan önce, yeşil beyazlı oyuncunun lehine vermediği faulün ardından gelen golle ev sahibi ekibin, daha sonrada  "penaltı kullanılmadan önce ayağını çizginin üzerinde çektin, çekmedin tartışması" sonra da , Atiba Hutchinson'un çift sarı karttan oyundan atılması ile de konuk ekibin hedefindeki adam oldu.

Yani Özkahya, ne İsa'ya, ne de Musa'ya yaranamadı..

İyi oynayana değil, gol atana puan veriliyor. Gol içinde golcü lazım golcü..

Neyse ki ilk yarının bitmesine bir hafta kaldı. Ara transferde iyi bir kaleci ile iyi bir golcü başta olmak üzere aksayan yönlere takviye yapılmazsa, işler ikinci yarıda çok zor.

ENGELLİ TARAFTARLARIN İSYANI...

Torku Arena, gerek seyircisi ve gerekse de özellikleri ile Türkiye'nin gündeminde olmaya devam ediyor. Yeni stad. Elbette eksiklikeri olacak. Bu eksikliklerde  zamanla giderilecek..

Onur Kazım Genç isimli genç fanatik Konyasporlu bir engelli kardeşimiz, tüm engellilerin adına isteğini dile getirdi.. 

Onur kardeşimiz "engelli asansörlerin düzene girmesini ve engellilerin oturduğu tribünün arkasının kapatılarak, soğuğun girmemesini" istiyor.

Yetkililer lütfen bu sese kulak verin.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English