Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Torku Konyaspor'un intiharı

26 Ocak 2015

Torku Konyaspor, Bursaspor karşısında  maça kötü  başladı, 2-0 geriye düştü.. 

Daha sonra skoru 2-2 'ye getirip, dengeyi yakaladı ve ardından da başladığı gibi son doksan dakikayı daha doğrusu doksan artı 5'i kötü noktaladı.

Sayısız gollük pozisyonlar bulan ve son noktayı koyabilecek forvet bir ismin olmaması bu maçta da kendini gösterdi.

Maç istatistiğine bakılacak olursa sahanın en fazla koşan ekibi Konya.. Topa en fazla sahip olan takım Konya.. Kaleyi bulan şut ve isabetli pas oranında da yine Konya..

Ne zamana kadar?..

Ta ki; Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, sahanın yıldızı Torje ve Djalma'yı oyundan alana kadar.

Aykut Hoca ne oldu da,  2-2'lik beraberliği bulduktan sonra da rakip kalede gol arayan ve rakibini adeta kendi sahasına hapseden iyi giden oyununun tekerine çomak sokarcasına   oyuncu değişikliğe gider ki?.

Anlayan varsa gelsin.

Bu 2-3'lük yenilgi resmen Konyaspor'un kendi kendine intiharıdır.

***

Süper Ligin ara transferde en sessiz ekibi Torku Konyaspor olsa gerek. Zaman daralıyor, transferin bitimine çok az süre kaldı. Geçtiğimiz yılda aynı sıkıntıyı yaşamıştık. Ancak transferin son saatlerinde yönetim "Gekas" bombasını patlatmıştı. Yine aynı senaryo mu gerçekleşecek?. Bilemiyoruz ama, beklemiyor da değiliz hani..

İnşallah öyle olur.

Eğer transfer yapılmazsa bu takımı daha sıkıntılı günler bekler ve bir kaç maç sonrada Aykut Kocaman'ın yerinde de yeller eser ve çeker gider. Çünkü yapacak bir şeyi olmayan Aykut Hoca,  burda kalmayı kendisine göre gereksiz görür.

Umarız durum o noktaya gelmez.

Torku Konyaspor'un lige tutunmak adına tek çıkış noktası:

Transfer...

Transfer...

Transfer...

 

,.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English