Son Dakika Haberler

Mehmet Portakal

Mehmet Portakal

​Sigaradan Kurtulmanın En Kolay Yolu: ''Biorezonans''

29 Thursday 2014

Bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen bir sigara bağımlısısınız. Sigaranın öldürücü bir zehir olduğu gerçeğini bilmek sigarayı bırakmamızı kolaylaştırmaz. Bu bağımlılıkla savaşmak çok yönlü bir yaklaşım gerektirir. Bu da fiziksel ve zihinsel bağımlılığı aynı anda yok eden bir yöntemle mümkündür. Nobel ödüllü Kuantum fiziğine dayanarak geliştirilen ve dünyada yıllardır başarıyla uygulanan Biorezonans terapisiyle, sigara bağımlılığı tek bir seansta bile tedavi edilebilirken; alerji, ağrı, obezite, şeker-karbonhidrat bağımlılığı gibi rahatsızlıklarda da kalıcı tedavi sağlanıyor.
Biorezonans, hiçbir yan etkisi olmadığı 30 yıldan fazla bir süredir kanıtlanmış ağrısız ve ilaçsız, biyolojik bir metot. Geleneksel ilaçlarla tedavide sadece hastalığın belirtileri giderilirken, biorezonans tedavisi ile hastalığın esası temel alınarak, kökten bir tedavi sağlanıyor. Biorezonans yöntemiyle, sigara bağımlılığı tek bir seansta bile tedavi edilebiliyor. Ayrıca çağımızın hastalığı olan alerjik astım, saman nezlesi, polen, güneş allerjisi, atopik egzema, nörodermatit, gibi alerjik rahatsızlıkların da kısa sürede, aşısız ve kalıcı tedavisi sağlanıyor. Bunların yanı sıra migren, bel, omuz, kas ağrısı ve romatizmal ağrılar gibi tüm ağrılarda; obezite, zayıflama ve kilo koruma programlarında, şeker-karbonhidrat bağımlılığında, besin intoleransında, boy uzatmada, felç tedavisinde ve ayrıca 400 çeşit farklı rahatsızlıkta biorezonans tedavisi başarıyla uygulanıyor ve oldukça yüz güldürücü sonuçlar elde ediliyor.
Nasıl İyileştiriyor?
Biorezonans, hastalıklara neden olan yabancı frekansları vücudumuzdan atabilen bir yöntem. Özel bir cihazı var; haftada bir gün bağlanıyorsunuz ve hastalığınıza, alerjinize göre farklı programlar uygulanıyor. Negatif etki yapan frekanslar bu cihaz sayesinde saptanabiliyor ve temizlenerek manyetik bir minder aracılığıyla tekrar bünyeye iade edilebiliyor. Hücrelerin bilgi alışverişi eski düzenli haline kavuşuyor ve sağlığınızı geri kazanıyorsunuz. Manyetik alanları tespit eden BİOREZONANS ürettiği olumlu sinyalleri, sadece hastalık odaklarında değil, vücudun genelinde iyileştirici bir etki gösterecek şekilde kullanıyor. Bu cihaz aynı zamanda; aşırı stres ile vücutta meydana gelen elektro-manyetik blokajları ortadan kaldırarak, etkili bir anti-aging, yani yaşlanmayı geciktirici ve stres giderici olarak da kullanılıyor.
Sigara Nasıl Bırakılıyor?
1-  Sigarayı bırakmaya karar vermiş kişiye son bir sigara içirtip, izmarit kısmını içi su dolu bir kaba koyuyoruz.
2- Biorezonans cihazının giriş kısmına, kişinin içtiği son sigarasının örneğini yerleştiriyoruz.
3- Cihaz, örnekten, kişiye özel ‘Nikotin Elektro Manyetik Frekans Kalıbı’nı tespit ediyor.
4- Tespit edilen bu frekans kalıbı ters çevriliyor ve 64 kat büyütülerek ‘Modülasyon Mat’ dediğimiz manyetik bir minder ve elektrotlarla vücuda geri veriliyor.
5- Böylece vücuttaki nikotin frekansı,  ters frekansla karşılaştığı için, (fizik kuralları gereği)  sıfırlanıyor.
6- Bir ya da birkaç seans sonra vücudumuz, sigarayı yabancı bir madde gibi algılamaya ve sigarayla daha önce hiç tanışmamış gibi davranmaya başlıyor. Sigaraya karşı bir tokluk ve ilgisizlik hali oluşuyor. Kişi, sigara dumanından aşırı derecede rahatsız olmaya başlıyor.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English