Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​MAKASA GİRDİK...

10 Monday 2014

Yazık..

Daha bir kaç hafta önce üst üste aldığı seri galibiyetler sonunda, düşme tehlikesi üzerine çıkan Torku Konyaspor'da, bazı çevrelerce "Avrupa.. Avrupa... " sesleri ağızlarda mırıldanmaya başlamıştı..
Ama bugüne geldiğimizde, durumlar değişip ibre tersine dönünce, adeta ensemizde  ateş  çemberinin sıcaklığını hisseder duruma geldik.

Kayseri  Erciyesspor,  Torku Konyaspor'u yenip lige tutunma adına adeta  büyük bir aventaj elde etti. Konya, Erciyes'e hayat öpücüğü veren taraf olurken, kendisini de zora soktu.

Ligin dibindeki savaş üstten daha çetin geçiyor.  Şampiyonluğa aday Fenerbahçe ile Galatasaray ve birazda Beşiktaş'ın mücadelesindeki heyecan az buçuk belli.. Ama ligin altındaki mücadelenin tarifi çok zor..

35'li puana kadar her takım tedirgin. 28 puanlı Torku Konyaspor ise daha başka bir tedirgin.

Kayseri Erciyes karşısında izlediğimiz Torku Konyaspor'u biz tanıyamadık.  Bu maçta Hleb gerçeği tam çıplaklığı ile ortaya çıktı. Demek ki, Hleb oynarsa takım gol atıyor, galip geliyor, en azından  yenilmiyor.
Bu maçta Hleb yoktu, böylelikle de Torku Konyaspor'da yoktu. Bu maçta Konyaspor'da  bir de santrafor yoktu.. Sonradan oyuna giren Ömer Ali ve Erdal'ın ele geçirdiği fırsatı "santraforum" diyen biri rahatlıkla gole çevirirdi.

Geçtiğimiz yıl Akhisar'ı kurtaran golcü olarak tarihe geçen Gekas için "sakat" deniliyor.  Ancak sakatlığı ile ilgili de "ne zaman iyileşip  takıma katılacak" gibisinden sağlıklı bir bilgi de verilmiyor.
Kim ne derse desin; kalecisinden defansına, orta sahasından forvetine kadar Torku Konyaspor'da bu maçta kimseler yoktu.

Olan tek gerçekse takımın ateş çemberi içerisine girdiği ve düşme tahlikesini yaşayan takımlar arasında kendisini bulduğu. Son günlerin söylemi ile "kumpas"ın içinde olduğumuz apaçık ortada.
Kimse kimseyi kandırmasın.

Görünen köy kılavuz istemez.

Yarın çok geç olabilir..
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • ahmet özoğlu

    kemal bey nerdeyse 1 ay olacak hala makasta bekliyon çık şu makastan arkadan gelene yol ver

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English