Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Konyaspor için bu sezon bitmiştir!..

24 Mart 2015

Torku Konyaspor'da Fenerbahçe maçı beraberliği ile başlayan yükseliş süreci Kardemir Karabükspor maçında da devam etti.

Hasan Kabze ve Torje gibi iki önemli hücuma yönelik oyuncusundan yoksun Karabük deplasmanına çıkan yeşil beyazlı ekibimiz, iyi oynamasa da akıllı oyunu ile galip gelerek, ateş hattının çok çok üzerine çıktı.

Torku Konyaspor bu maçla ve kendisini yakından ilgilendiren takımların aldığı sonuçlarına göre bu sezon bitmiştir.

Geriye kalan haftalarda da verilebilecek en iyi mücadele ile ligi en iyi yerde bitirip, gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılmalı.

Bu duruma göre çok olası bir mucize gerçekleşmezse, ligin düşen takımları hemen hemen belli olmuştur.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın Sarayönüspor, Akşehirspor bölgesel lig maçının ardından yaptığı "2 haftadır gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladık" şeklindeki açıklamada önemlidir.

Gerek stadı ve gerekse de taraftar kitlesiyle Türk Futbol tarihine damgasını vuran bir sezon yaşayan Konyaspor camiasının, gelecek sezon beklentisi çok fazladır. Bunun içinde gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılmalı.

Bu sezon bir çok transferde, özellikle yabancı transferlerinde umduğunu bulamayan Torku Konyaspor'da, umarız bundan ders çıkartılır da, yeni sezonda ciddi anlamda yeniden  buna benzer hatalar yapılmaz.

Yeni sezona hazırlık başta yönetimden başlanmalı.

Başkan Ahmet Şan, Milltvekili aday adayı. Aday yapılırsa, milletvekili de seçilirse başkan değişecek.

Yönetimde adı olupda hala kendilerinin esamesi bile okunmayan sözde yöneticilerin yerine, spor kamuoyunda bilinen, vizyonu olanlar yönetime alınmalı.

Şayet bu yönetim yapısı aynen devam edecek olursa, Konyaspor'dan gelecek sezondan da kimse bir şey beklemesin.

Mesele çok basit...

 

,.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English