Son Dakika Haberler

Ömer Lütfi Ersöz

Ömer Lütfi Ersöz

​Hak ile Batıl’ın mücadelesi

20 Mart 2019

 

Hak ile batılın mücadelesi ilk insan Hz. Âdem (a.s.) ile başlamış, kıyamete kadar da devam edecektir. Kâinatta her şey zıddı ile kaimdir. Kötüler olmasa iyilerin, açlık olmasa tokluğun, gece olmasa gündüzün, batıl olmasa hakkın kıymeti tam anlamı ile anlaşılamaz. Bizler hakkın, adaletin, iyilerin, doğruların yanında yer almaya devam etmeliyiz.

     Dinde zorlama yoktur, senin dinin sana benimki banadır diye inanıyoruz. Biz Müslümanlar başka inançlara sahip olanlara saygı gösterip, asla ibadetlerini yapmalarına engel olmaz, gerekli kolaylıkları sağladığımız gibi inanmadığımız İlâhlarına küfretmeyiz. Bütün bunları dinimiz İslâm'ın emri olduğu için uygularız. Bizi öldürmek için gelen düşmanlarımızın savaş ortamında bile çocuklarına, kadınlarına, ihtiyarlarına asla dokunmayız. Bizimle kim savaşırsa onunla savaşımızı yaparız. Savaş ortamında öldürmediklerimizi barış zamanlarında zaten öldürmeyiz. İslâm'a ve Müslümanlara terörist diyenler bu hakikati görüp, anlamak zorundadırlar. İslâm gerçek anlamda barış dinidir. Ancak bunu anlamayanlara da hadleri anladıkları dilden mutlaka bildirilir.

     Geçtiğimiz hafta Cuma Namazı için Yeni Zelanda'da Camide ibadet eden Müslümanlara ateş edip öldüren TERÖRİSTLERİ lanetliyorum. Teröristler hak ettikleri cezaya mutlaka çarptırılmalıdırlar. İnsanlıktan yoksun hain, zalim teröristler için yaşasın Cehennem. Rabbimiz, Müslüman kardeşlerimize rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar lütfeylesin.

     Vatanımızın her karış toprağında gözü olan bütün hain ve zalimlerle dün olduğu gibi bugün de mücadele etmekteyiz. Yeni Zelanda'da Cuma namazında katliam yapan teröristin yaptığı açıklamalarla ecdadımıza Milletimize saldırılarını sürdürmüş, Ayasofya'nın minarelerinin kaldırılacağını haykırmıştır. Müslüman Türk Milleti, senin gibi haydut eşkıya teröristlere tarihin her döneminde karşı durmuş, haçlı ziyneti her daim durdurulmuş, ecdadımızın zaferleri ile savaşlar sonuçlanmıştır. Çanakkale'de sahip oldukları güçlere rağmen hezimete uğrayanlar, 15 Temmuz da Milletimizin tankını, topunu Milletimize doğrultan iç ve dış hainler şunu iyi bilmelidirler ki, bu asil inançlı, imanlı Milletimizi yenemeyeceksiniz, boyunduruk altına alamayacaksınız. Biz Müslümanların ölüleri şehittir ve cennette nimetler içerisindedirler. Siz Kâfirlerin ölüleri leştir ve cehennemde aşağılıklar olarak kızgın alevler içinde yaptıklarının karşılığı cezalarını gerçek anlamda çekeceklerdir.

     Din, Vatan, Bayrak, Ezan v. b.  bütün kutsal değerlerimiz uğruna yıllardır yaptığımız haklı mücadelemiz sonuç vermiş, Anadolu, Milletimizin vazgeçilmezi olmuştur. Gerek içeriden ve de gerekse dışarıdan hainlik edenler, yedi düvel, zulümlerinde birleşmişlerdir ama dün olduğu gibi bugünde asla emellerine ulaşamayacaklardır. Milletimiz, bütün zalimlere en güzel cevabı vermektedir.İslâm düşmanı iç ve dış hainler, geçtiğimiz yüz yıl da bütün zalimlerle birlikte seferber olup, Abdülhamit Han cennet mekân güzel insana karşı, her türlü hainliklerin yapıldığı gibi bugünde ihanetin her türlüsü, şer odakları tarafından sergilenmekte, güçlenen güzel ülkemiz Türkiye'yi bölüp parçalamak istemektedirler. Yakın tarihimizin o dönemlerinde yapılmak istenenlerle bugünlerde yapılmak istenenler aynı şeylerdir. Zerre kadar aklı, imanı, irfanı olan insanımızın bu oynanan oyunlara alet olmadığı gibi, bozmak için mücadele etmesi gerekmektedir. Güzel ülke Türkiye'miz üzerinde oynanmak istenen, iç ve dış hainlerin planlarına karşı, kararlılıkla birlik ve beraberlik içinde karşı koymalıyız. Güzel ülkemiz Türkiye, içerideki ve dışarıdaki bütün terör örgütleri ve dost görünümlü düşmanlarla mücadele etmektedir.

     Yakın tarihimizde yaşadığımız olumsuzlukları yeniden yaşamamak için özümüze dönmeli, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlü tutmalıyız.Birlik ve beraberlik ruhuna sahip olduğumuz sürece, düşmanlar ne kadar çok olursa olsun emellerine ulaşamayacaklardır. Ülkemiz üzerinde oynanan hain plânlar ne ilktir, ne de son olacaktır. Hak ve batıl mücadelesi kıyamete kadar devam edecektir. Hain Teröristler Başlıklı şiirimi ekte sunuyorum:


HAİN TERÖRİSTLER

Müslümanları Camide vurdular,
Çocukları bile kurşunladılar,
Haçlı zihniyetli Hristiyanlar,
Bu hain teröristler kudurdular.


İbadethanelere saldırdılar,
Ecdadın zaferlerine taktılar,
Müslüman Türklere savaş açtılar,
Yeni Zelanda da katliam yaptılar.


Firavunlar söndüremedi nuru,
Zalimler Hakkın karşısında durdu,
Dünyadaki mazlumlar birlik oldu,
İşte budur gerçek kurtuluş yolu.


İnsanlıktan yoksun aşağılıklar,
Yapılan katliamı kısas paklar,

Birazcık vicdanı olanlar ağlar,
Mü'minlerin gönüllerini dağlar.

Hak, adalet tesis edilmelidir,
Hain katiller, lânetlenmelidir,
Şehitlere duâ edilmelidir,
İnsanlar, hak yoluna dönmelidir.

Şehit kardeşlerimi çok severim,
İnanın ben onları hep överim,
Cennette beraber olmak dileğim,
Zalimlere bedduâlar ederim.

Zalimler için yaşasın cehennem,
Caniler için yaşasın cehennem.

18.03.2019 Ömer Lütfi ERSÖZ

 

  Hak ile batıl mücadelesin de her daim Hakk'ın safında yer alıp, bütün zalimlerle gerçek anlamda mücadele edenlerden olmamız duası ile bütün şehitlerimize Rabbimizden rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun.
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English