Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​1 maçta 2 ayrı takım

26 Ağustos 2013

Geçtiğimiz hafta son 14 dakikaya 3 gol sığdırıp, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Fenerbahçe gibi bir takıma 3 gol atıp,  aldığı galibiyetin rehavetini üzerinden atamayan Torku Konyaspor, Sivas deplasmanında yenilgiden kurtulamadı.

Sivasspor karşılaşmasına iyi başlayan, adeta ilk 20 dakika rakibini kendi sahasına hapseden yeşil beyazlı ekip, ilk yarıda yakaladığı mutlak gollük pozisyonları değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Sivasspor kale çizgisi üzerinden iki defasn oyuncusunun topu çıkarması, ardından da Ömer Ali'nin kendi şahsi gayretleriyle sağ kanattan sıfıra inip, şık vuruşunda topun kalecinin altından geçip, yan direkten geri gelmesi, Torku Konyaspor adına mutlak kaçan iki gol olurken, belki de maçın  dönüm noktası oldu.

Konyaspor'un geçtiğimiz yıllardan kalma iki ayrı devrede iki ayrı oyun mantalitesi maalesef bu yılda da devam ediyor.

Fenerbahçe maçında ilk yarıda ortaya koyduğu oyunla, ikinci yarıdaki oyunu çok farklıydı. İlk yarıda vasat bir oyun  ardından kalesinde gördüğü 2 gol.. İkinci yarıda daha atak, mücadeleci ve ayağa paslarla rakip kalede bulduğu goller..

İşte bu anlayış Sivas'ta da sürdü. Bu kez geçen haftanın tersi ilk yarıda ayağa paslar, atak ve mücadeleci oyun, ikinci yarıda korkak, mücadeleden yoksun ve ardınan kalesinde gördüğü 2 golün ardından gelen yenilgi..

Torku Konyaspor teknik ekibi bu hastalığa acil çare bulmalı. Değilse gelecek haftalarda bu gidişat telafisi olmayacak sonuçları da beraberinde getirirebilir.

Diğer yandan "geldi gelecek, alındı alınıyor" diye dört gözle beklediğimiz şu transferler de bir an önce netlik kazanmalı artık.

Hala ciddi anlamda bir golcü ile orta sahadaki "adam gibi adamsızlık" resmen sırıtıyor.

Sivasspor yenilgisi moralleri bozmasın. Ama bundan da ders alınsın.

Hani "Bir nüsubet bin nasihattan iyidir" derler ya, bu yenilgi de bizim için böyle olmalı.
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English