Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

En Çok Tercih Edilen Gümüş Takı Modelleri Nelerdir?

Aksesuarların kaliteli ve güzel olması dışında yıllar geçse de değer kaybetmemesi de isteriz.  Bunun için değerli uzun yıllar dayanan metallerden tercih etmemiz önemli. Bu konuda uygun fiyatlarıyla gümüşler ön plana çıkıyor. Gümüşler de altın gibi değerli bir metaldir ve zamanla bozulmadığı gibi değeri de artar. Bu sebeple gümüş takı seçerken uzun ömürlü bir aksesuar aldığınızı unutmayın. Konu böyle olunca en çok kim neyi tercih ediyor, merak ediliyor. Biz de yazımızda en çok tercih edilen gümüş takı modellerine sizler için yer verdik. Else Silver’dan seçtiğimiz ürünlerle modelleri örneklendirdik.
 
Yüzükler
 
Geçmişi eski yıllara dayanan gümüşün kullanımı her dönemde farklı alanlarda ön plana çıkmış. Altının ve bakırın keşfinin arkasından gelen gümüş ince işçilikle küçük parça takı modellerinde kullanılmaya başlanmış. Göz alan güzelliği parlak taşlarla birleşerek yüzüklere dönüşüyor. Pırlanta, elmas ve altın gibi malzemelerden hazırlanan oldukça yüksek fiyatlı yüzük modellerine karşılık görünüş albenisi yüksek gümüş ve zirkon taşlarla hazırlanan yüzüklerde oldukça talep görüyor. Tek taş, yedi taş, beş taş, tam tur ve daha fazla pırlanta modeli yüzükler arasından özel teklifler için tercih ediliyor. 925 ayar gümüş tektaş yüzük fiyatları altın alternatifine göre oldukça uygun. Farklı yüzün modelleri arayışı içindeyseniz iki ucu kalpli aşkı ve sevgiyi temsil eden yüzük modelini de tercih edebilir, doğum günü gibi özel günlerde sevdiğiniz kişiye hediye etmek için alabilirsiniz. Yine saatinize ya da sürekli kullandığınız ve size şans getirdiğini düşündüğünüz bilekliğinize göre de yüzük modellerinden birini seçebilirsiniz.
 
Gümüş Takı Setleri
 
Yüzükler tek başına önemli bir duygunun şahidi olarak tercih edilse de genelde aksesuarları set şeklinde almayı daha çok tercih ediyoruz. Yüzük, kolye, küpe ve bileklik gibi birbiriyle uyumlu kombinasyonu tek tek alarak yakalamak daha zor olduğu için aynı tasarımın bütün kategorilerdeki ürünlerin satıldığı setleri almak hem fiyat hem de kullanma bakımından daha avantajlı oluyor. Gümüş takı setleri arasında en çok tercih edilen model ise klasikleşmiş ışıltısıyla su yolu gümüş setleri. Hem kendinize hem de sevdiğiniz birine rahatlıkla alabileceğiniz güzel bir takım arıyorsanız bu ürün tam size göre diyebiliriz. Papatya yolu gümüş yüzük ve bileklik kombinasyonunu farklı bir model arayışı içindeyseniz tercih edebilirsiniz. Ürünler iki ya da üç parça halinde birleştirilerek set halinde satılıyor. Siz en çok hangi parçaları kullanmayı seviyorsanız o ürünün setini tercih edebilirsiniz. En çok tercih edilen modeller arasında küpesi, kolyesi ve yüzüğü olan üçlü setler olurken arkasından da yüzük ve bileklik oluşan ikili setler geliyor.
 
Kolyeler
 
Yüzüklerden ve gümüş takı setlerinden sonra en çok tercih edilen gümüş aksesuarı kolyeler. Birçok duyguya karşılık bulabileceğiniz modeller arasında en çok ucunda tek taşı olan kolyeler tercih ediliyor. Genellikle alınan tek taş yüzükle kolay birleştirilebildiği için bu model kolye ilgi görüyor diyebiliriz. Sizin de tek taş yüzüğünüz varsa bir tek taş kolye alarak takım kullanabilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English