Son Dakika Haberler

Online Psikolog ile online terapi alan kişiler, mekan kısıtlılığı olmaksızın diledikleri durumda terapi seanslarına katılarak olumlu sonuçlar elde edebilmektedir.

Online Psikolog ile Online Terapi
Meta Description; 

Online Psikolog ile Online Terapi

Daha önce terapi konusunda psikolojik destek almamış, online terapi konusunda da yeteri düzeyde bilgisi bulunmayan insanların kafasında çeşitli soru işaretleri bulunabilir. Online Psikolog ile online terapi hizmeti almanın, yüz yüze terapi ile kıyaslandığı zaman pek bir farkı olduğu görülmüyor. Online terapinin yapılan araştırmalar neticesinde, yüz yüze terapiye göre daha fazla avantaj sağladığı da görülüyor.

Online terapi, güvenli ve rahat bir şekilde hissedilebilecek bir alanda terapilerin gerçekleştirilmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra tasarruflu ve sürdürülebilirlik özelliği yüksek de oluyor. Online psikolog ile online terapi hizmeti almak istiyorsanız, bu konuda herhangi bir endişenizin bulunmasına gerek kalmayacaktır. Özellikle de mekan gibi bir sınırlılığın olmaması, kişilerin Online Psikolog platformunda terapi alma düşüncesini olumlu bir şekilde etkiliyor.

Online Terapi Nasıl Yapılır?

İçinde bulunduğumuz çağda pek çok farklı kolaylıkla yaşamımızı devam ettirebiliyoruz. Online terapi de bu kolaylıklardan biri oluyor. Online terapi sayesinde artık insanlar terapiye daha ılımlı bakıyor ve terapiden verim alabiliyor.
Online terapi; sesli, yazışarak ya da görüntülü konuşma ile gerçekleştirilebilecek bir terapi hizmetidir. Uzaklarda olan arkadaşlarımızla, ailemizle iletişim kurmak adına kullandığımız teknolojiyi, online terapi için de rahatlıkla kullanabiliriz. Online Psikolog, bu noktada yanınızda oluyor ve kesintisiz terapi almanız için çalışmalarını sürdürüyor.
Online Psikolog ile online terapi, birçok insanın duygu ve düşüncelerini kontrol edebilmesini, problemlerine karşı en iyi çözüm yollarını bulabilmesini ve hayatta istediği şekilde var olabilmesini sağlıyor.

Online Terapi Neden Tercih Edilir?

Günümüzde en çok önem kazanan kavramların  başında zaman gelmektedir. Hayatın koşuşturmacası içerisindeyken pek çok şeye zaman ayırmamız gerekebiliyor. Yoğun iş temposu, özel hayatımız ve bunların sonucunda doğan problemler zamanı iyi bir şekilde kontrol edebilmemizi güç kılıyor. Bu gibi durumlardan dolayı da internet üzerinden işlerimizi hallederek zamandan tasarruf edebilmeyi istiyoruz.

Alışveriş, eğlence, iş ve hatta sosyalleşme konusunda dahi internet platformlarından yararlanabiliyoruz. Ancak internet platformları yalnızca bunlarla sınırlı kalmıyor. Artık online terapilerin de internet aracılığıyla insanlara sunulması, kişilerin daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesini kolaylaştırıyor. Çünkü hayatın yoğun temposunda en çok önem vermemiz gereken nokta, ruh sağlımız olmalıdır.

Bazen insanlar boş bir zaman yakaladıklarında oturup düşünebiliyor. İnsan, kendini dinleme fırsatı bulduğunda, kendisi hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olmadığını dahi fark edebiliyor. Olumsuz eleştirilerde bulunurken bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini düşünen bilinçli bireyler, online terapi hizmeti almaya karar veriyor.

Online terapi; insanların kendilerini tanımasını ve anlamasını, duygu ve düşüncelerinin neler olduğunu fark edebilmesini, problemlerine çözüm yolları ararken mantıklı bir şekilde hareket etmenin önemini kavrayabilmesini sağlamaktadır. Online Psikolog da bu konuda danışanlarının yanında olarak onların kendilerini fark edebilmeleri yolunda terapi hizmeti sunuyor. Online psikolog ile online terapi alanlar, hem zamandan tasarruf sağlamış oluyor hem de kendilerine uygun olan psikologu gönül rahatlığıyla tercih edebiliyor.

Online Psikolog’ un Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Online Psikolog’ da birçok farklı psikologa ulaşabilirsiniz. Kendi alanlarında uzman olan psikologlar sayesinde terapi seanslarınız etkili ve hedeflerinize yönelik gerçekleşebilecektir. Dilediğiniz zaman alanında uzman olan psikologlara erişim sağlayabilmeniz mümkündür.
Yüz yüze terapilerde günlük mesai saatleri içerisinde terapi sağlanmaktadır. Bundan dolayı bu süre daha kısıtlı bir hal alabiliyor, bazen gerçekleştirilmesi gereken seanslarda aksamalar meydana gelebiliyor. Terapi almaya karar veren insanlar, çoğu zaman kendi boş zamanlarına uygun randevu seçenekleri dahi bulamayabiliyor.

Online terapi hizmetinde pek çok online psikolog bulunduğundan dolayı insanların kendilerine uygun seçenekler bulması son derece kolay bir hal alıyor. Eğer online terapi almaya karar verdiyseniz, kendi yoğunluk durumunuza uygun bir şekilde online psikolog bulmanız mümkündür.

Online Psikolog platformunda bulunan 50’ den fazla psikologu inceleyebilirsiniz. Sizin için doğru etkiyi gösterebileceğini düşündüğünüz psikolog ile en kısa süre içerisinde iletişime geçerek randevu oluşturabilirsiniz.

Siz Neredeyseniz Online Psikolog Orada!

Hastanelerden, klinik ortamlarından uzakta olan kişilerin ruh sağlığı hizmetinden yararlanması zor olabiliyor. Bu durum neticesinde çoğu kişinin motivasyonu dahi düşebiliyor.
Online Psikolog ile online terapi hizmeti sayesinde bu gibi zorluklar ortadan kalkıyor. Kişi, internetin olduğu her yerde canlı bir şekilde tercih ettiği psikologu ile görüşme sağlayabiliyor. Terapi sürecini ise istediği yerden kolayca başlatabiliyor. Aynı zamanda yurt dışında yaşayan bireyler de Online Psikolog platformu sayesinde kendi dilini konuşan uzmanı ile rahatlıkla iletişime geçebiliyor.

Online Psikolog Engelleri Aşıyor

Bedensel engeli bulunan, evinden çıkamayan ya da dışarıya çıkarken güçlük çeken kişilerin psikolojik destek almaya ihtiyacı vardır. Ancak buna rağmen yüz yüze terapi almak mümkün olamadığı için bu kişiler, kimi zaman mecburiyetten dolayı terapi alamamaktadır.
Online Psikolog engelleri aşıyor ve her eve psikolog desteği sunabiliyor. Online terapi ile engeller ortadan kalkıyor. Kişiler, fiziksel olarak en rahat ettikleri ortamda psikologuna bağlanarak online terapi alabiliyor.

Online Psikolog ile online terapi hizmetini siz de almak istiyorsanız, gerekli olan tek şey internet bağlantısıdır. İnternete bağlanabileceğiniz herhangi bir mekanda online terapi almak adına ilk adımı atabilirsiniz. Her yönden çeşitli avantajları bulunan bu hizmet sayesinde size iyi gelecek, hedeflerinizin gerçekleştirilmesinde sizinle sağlıklı iletişim kurabilecek bir psikolog ile huzura erişebilirsiniz. Hangi konuda destek almanız gerektiğini belirleyerek, destek almak istediğiniz alanda uzman olan psikolog ile randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English