Son Dakika Haberler

Şampiyonlar Ligi’nde dev maç: Real Madrid - Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Eklenme Tarihi: 09.04.2024 - 16:54

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan Real Madrid - Manchester City karşılaşmasıyla devam ediyor. A Milli Takım’ın genç oyuncusu Arda Güler, eflatun-beyazlıların maç kadrosunda yer alırken gözler maç saatine çevrildi. Çeyrek final karşılaşmaları iki maç üzerinden oynanacak. Guardiola’nın öğrencileri, Kopenhag’ı mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırırken eflatun-beyazlılar ise Leipzig’i kupanın dışında bıraktı. Real Madrid, taraftarının önünde avantajlı skor almanın hesaplarını yaparken İngiliz ekibi ligde gösterdiği performansla dikkat çekti. İki yıldızlar topluluğunun maçı yoğun ilgi görüyor. Peki Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Şampiyonlar Ligi’nde dev maç: Real Madrid - Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa’nın kulüp düzeyinde en önemli organizasyonu olan Devler Ligi’nde gözler Real Madrid - Manchester City karşılaşmasına çevrildi. Yarı finale adını yazdırmak isteyen iki takımın mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Real Madrid , Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nu Napoli, Braga ve Union Berlin’in önünde lider olarak tamamladı. Manchester City ise grup aşamasının en fazla gol atan takımlarından birisi oldu. Guardiola’nın öğrencileri oynadıkları 6 mücadelenin tamamını kazandı. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final karşılaşmaları iki maç üzerinden oynanacak. Peki Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlayacağı saat…

REAL MADRİD - MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Real Madrid, İngiliz devi Manchester City’i konuk ediyor. Manchester City geçtiğimiz yıl finalde İnter’i mağlup ederek Şampiyonlar Ligi Kupası’nı müzesine götürmüştü.

Kupayı en fazla kazanan takım olarak dikkat çeken Real Madrid ise erken final olarak tanımlanan karşılaşmada rakibini mağlup etmek istiyor.

Real Madrid - Manchester City karşılaşması 9 Nisan Salı günü saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER MAÇ KADROSUNDA YERİNİ ALDI

Real Madrid, Manchester City ile oynanacak karşılaşmanın 22 kişilik maç kadrosunu açıkladı. A Milli Takımın genç yıldızı Arda Güler kadroda yer aldı. İşte, Real Madridin maç kadrosu;

Lunin, Kepa, Fran, Carvajal, Militao, Nacho, Lucas V, Fran Garcia, Rüdıger, Mendy, Bellıngham, Kroos, Modrid, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Cabellos, Arda Güler, Vını Jr, Rodrygo, Joselu, Brahim

REAL MADRİD SON DURUM

Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, La Liga’da şampiyonluğa koşuyor. En yakın rakibi Barcelona’ya 8 puan fark atan eflatun beyazlar ligde oynadığı 30 karşılaşmada rakip fileleri 66 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 20 gol gördü. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde son olarak Leipzig’i toplamda 2-1 geçerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

MANCHESTER CİTY SON DURUM

Kupanın son sahibi Manchester City ise Premeir Lig’de zirve mücadelesini sürdürüyor. Mavi-beyazlılar bu sezon ligde oynadıkları 21 karşılaşmada 71 gol atarken kalesinde ise sadece 31 gol gördü. Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig, Young Boys ve Kızılyıldız’ın bulunduğu G Grubu’nu lider tamamlamıştı. Kopenhagı ise toplamda 6-2 mağlup ederek tur atladı.


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”