Son Dakika Haberler

Meram Belediyespor Kıck Boks ringlerinde rüzgar gibi esti

Eklenme Tarihi: 29.01.2024 - 15:25 , Son Güncellenme: 29.01.2024- 20:45

Meram Belediyespor, bir ulusal turnuvada daha rüzgar gibi esti. Kulüp sporcuları, 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda 4’ü altın, 3’ü gümüş, 1’i bronz olmak üzere toplamda kazandığı 8 madalya ile bir büyük başarının daha altına imza attı.

Meram Belediyespor Kıck Boks ringlerinde rüzgar gibi esti

Türkiye Kickboks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antalya Spor Salonu'nda yapıldı.

Milli takım belirleme basamaklarının ilki olan ve sporcular için büyük önem arz Türkiye Şampiyonası Antalya’da düzenlendi.

Antalya’da devam eden Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası müsabakaları 8 Ring, 15 Tatamide yapıldı.

Bugüne kadar ki en yüksek katılım gerçekleşti!

Katılım olarak bugüne kadar yapılan en yüksek katılımlı şampiyona yapıldı. Konya’dan her zamanki gibi başarılar üst üste geldi. Meram Belediye Spor 4 Altın, 3 Gümüş 1 Bronz Madalyayı Konya’ ya getirdi.

 

Turnuvada Meram Belediyespor'dan madalya kazanan sporcular ise şöyle;

Emircan Beserek 67 kg (Altın Madalya) (Birincilik)

Sabriye Gür 70 kg (Altın Madalya) (Birincilik)

Ebrar Aygün 60 kg (Altın Madalya) (Birincilik)

Batuhan Pekmezci 86 kg (Altın Madalya) (Birincilik)

Mert Dereli 81 kg (Gümüş Madalya) (İkincilik)

İbrahim Demirtaş 91 kg (Gümüş Madalya) (İkincilik)

Eren Yankın 67 kg (Gümüş Madalya) (İkincilik)

Bilal Alp 51 kg (Bronz Madalya) (Üçüncülük)

"GÜÇLÜ ÇALIŞAN VE AZMEDEN HER ZAMAN KAZANIR"

Türkiye Kickboks Milli Takım Antrenörü ve Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü, sporcularının sadece maç zamanı değil her zaman disiplinli bir şekilde antrenman yaptıklarını ve başarılarılarının buna bağlı olduğunu belirtti. Amacının milli takıma Konya’dan en çok sporcuyu göndermek olduğunu belirten Güçlü çalışan ve azmeden her zaman kazanır sporcularım çok çalıştı ve kazandı hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum dedi.

“TÜM SPORCULARIMIZIN YOLU AÇIK OLSUN” 
4 kategoride 300 sporcunun katıldığı organizasyonun aynı zamanda milli takım belirleme kriterlerinin ilk basamağı olduğunu hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, turnuvanın bu sebeple önemini bir kat daha artırdığına vurgu yaptı. Başkan Mustafa Kavuş, milli takım yolunda önemli bir aşamayı başarıyla geçen tüm sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Başkan Mustafa Kavuş, alınan başarılı sonuçlar ile ilgili yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bu önemli turnuvada alınan başarılar bizi bir kez daha sevindirdi. Bundan daha çok sevindirecek olan ise sporcularımızın ay-yıldızlı forma ile ülkemizi temsil etmesidir. Ondan  da daha çok sevindirecek olan da uluslararası turnuvalarda sporcularımızın bayrağımızı göndere çektirmesidir. Her biri bunu başaracak kabiliyette ve azimdeler. İnşallah bu gururu da bizlere yaşatacaklar. Hepsinin yolu açık olsun.”   


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”