Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Eşini bıçakla öldüren zanlı: Beni aldattığını düşündüm

Seyhan ilçesinde cezaevinden çıktıktan sonra kendisinden boşanmak isteyen eşini defalarca bıçaklayan şahıs ifadesinde, 'Beni aldattığını düşündüm, pişmanım' dedi.

Eşini bıçakla öldüren zanlı: Beni aldattığını düşündüm
Adana'nın Seyhan ilçesinde 4 çocuk sahibi Elif ve Murat İ. çifti, 7 yıl önce uyuşturucu suçundan cezaevine girdi.

Çiftin en küçük çocuğu koruyucu aileye verilirken, diğer 3 çocuk da devlet yurduna yerleştirildi. Elif İ. 2021’de tahliye edilirken, Murat İ. ise 3 ay önce cezaevinden çıktı. Eşinden boşanmak isteyen Elif İ., kız kardeşinin evine yerleşti.

Boşanmak istemeyen Murat İ. ise cezaevinden çıkınca eşini sürekli rahatsız etmeye başladı. Olay günü eşinin yaşadığı eve giden Murat İ., konuşmak istediğini söyledi.

Kucağındaki bebeğe rağmen bıçakladı
Kuzenin 4 aylık oğlu Ali kucağında olan Elif, eşinin yanına giderek konuşmaya başladı. Ancak çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce Elif İ., "Yetişin" diye bağırdı. Bu sırada Murat İ., eşini kucağında bebek olduğu halde bıçakladı.

Çığlıkları duyarak yanlarına gelen genç kadının kuzeni Feyyaz B.'ye bıçağı doğrultup "Yaklaşma" diye bağıran Murat İ., hızla evden çıktı.

Eşi tarafından defalarca bıçaklanmasına rağmen kucağındaki Ali'yi bırakmayıp koruyan Elif İ., yere yığıldı.

Kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı
Murat İ. kaçınca Feyyaz B., saldırından yara almadan kurtulan oğlunu kadının kucağından alıp, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Ağır yaralanan genç kadın, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Katil zanlısı teslim oldu
Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisi tamamlanan kadının cenazesi, yakınları tarafından Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Öte yandan polisin her yerde aradığı Murat İ., dün sabah saatlerinde polise giderek teslim oldu.

"Bir anda gözüm karardı"
Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Murat İ., kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Pişmanım” dedi. Sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen zanlı ifadesinde, “Cezaevindeyken beni aldattığını duyuyordum. Dışarı çıktıktan sonra da aynı şeyler konuşuldu. Bu iddiaları duyunca sinirlendim. Olay günü ise tartışmaya başladık. Bir anda gözüm karardı.” dedi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 5
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English