Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Akkaya sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Tıp Bayramı münasebetiyle Akşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü, Akşehir Devlet Hastanesi ve Akşehir Park Hayat Hastanesi’ni ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramlarını kutladı.

Başkan Akkaya sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı
Başkan Akkaya ziyaretleri kapsamında ilk olarak Akşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne giderek burada İlçe Sağlık Müdürü Muhammet Sait Yalçın’la görüştü.

Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Allah daha nice günlere eriştirsin, bu güzel ve gayretli çalışmalarınızı da daim eylesin. Akşehir’imizde bizler tıp camiamızın hizmetlerinden memnunuz. Akşehir halkı adına sizlere bu çalışmalar için teşekkür ediyorum. Özellikle pandemi sürecinde çok büyük fedakarca çalışmalar oldu. Bunu takdir etmemek mümkün değil, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
İlçe Sağlık Müdürü Muhammet Sait Yalçın’da Başkan Akkaya’ya teşekkür ederek “Bizde sağlık çalışanları olarak belediyemizin desteğini her daim yanımızda hissettik. Hem sağlık çalışanları adına hem de kendi adıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tıp Bayramı ziyaretleri kapsamında Özel Akşehir Park Hayat Hastanesi’ne geçen Başkan Akkaya, burada Hastane Direktörü Hadi Kaya ve Başhekimi Dr. Mehmet Serkan Demirdağ ile görüştü. Hastanedeki tüm çalışanların Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Akkaya; Akşehir’de Park Hayat Hastanesi ekibinin hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Hastane Başhekimi Dr. Mehmet Serkan Demirdağ’da Başkan Akkaya’ya ziyareti için teşekkür ederek bu tür ziyaretlerin kendilerini daha çok motive ettiğini söyledi.

Başkanı Akkaya; Tıp Bayramı münasebetiyle son olarak Akşehir Devlet Hastanesi’ne geçerek Başhekim Yardımcısı Nurettin Hamad ile görüştü. Tüm Sağlık personelinin Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Akkaya “Allah sizlere nice bayramları kutlamayı nasip etsin. Pandemi döneminde tüm sağlık çalışanlarımız fedakarca bir şekilde hizmet verdiler. Bunun içinde tüm sağlık camiamıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu yaptığınız fedakarca ve cefakarca çalışmalarınızı Cenab-ı Mevla daim kılsın inşallah” dedi.

Akşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Nurettin Hamad’da  Başkan Akkaya'ya bu ziyareti için teşekkür ederek "Sizin desteğinizi her zaman hissediyoruz. Akşehir Devlet Hastanesi hekimleri adına da teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English