Konya  32 °C
Meramlı tekvandoculardan büyük başarı
10 Mart 2010 - 12:28:57
Tekvandoda aldığı başarılı sonuçlar ve yetiştirdiği sporcularla Konya’nın marka kulüplerinden biri haline gelen Meram Belediyespor, Tekvando Türkiye Şampiyonası seçmelerinde üstün bir başarı göstererek 7 sporcusunu şampiyonaya gönderme hakkı kazandı.
Yıldızlar seçmelerinde Meram Belediyesporlu Muhammed Talha Öz(33 kg), Fatmanur Canan(37 kg) ve Muhammed Sefa Has(57 kg) birinci olurken, Zeynep Kalmış (41 kg) da ikinci oldu.  
 
Bu sporcular 26-30 Nisan 2010 tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.
 
Gençler seçmelerinde ise Meram Belediyesporlu Samet Gümüşel(45 kg), Fatmanur Kalmış(49kg) ve Samet Keleş(63kg) kilolarında birinci oldular. Bu sporcularımız da Aydın’da yapılacak Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.
 
Meram Belediyespor kulübünden Türkiye şampiyonalarına toplam 7 sporcu katılacağını belirten antrenörler Kerem Öz ve Ali Yıldız, “Sporcularımız Türkiye şampiyonasında iyi dereceler alarak Konyamızı ve Meram Belediyemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.” dedi.
 
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı  ile Meram Belediyespor Kulüp Başkanı İlker Özkan da, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek Türkiye Şampiyonasında başarılar dilediler. 
Bu haber toplam 473 defa okundu
Paylaş

Paylas/Favorilere Ekle
Spor Kategorisinden Diğer Haberler...
CANLI YAYINLARCANLI YAYINLAR
ÇOK OKUNAN HABERLERÇOK OKUNAN HABERLER
ÇOK YORUMLANAN HABERLERÇOK YORUMLANAN HABERLER
HİNDİSTAN - NEPAL YAZI DİZİSİHİNDİSTAN - NEPAL YAZI DİZİSİ
YAZARLARYAZARLAR
NAMAZ VAKİTLERİNAMAZ VAKİTLERİ
31 Temmuz 2010, Cumartesi
Konya
İmsak:
04:06
Güneş:
05:45
Öğle:
13:03
İkindi:
16:51
Akşam:
20:10
Yatsı:
21:40
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.© 2006-2008 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Tel: (0332) 444 0 155 | Faks: (0332) 350 43 04
webtasarım emreotogaz Alexa alexa yamanlar kız yurdu kiralık vinç