Konya  -4 °C
TED Konya Koleji'nden büyük başarı
26 Haziran 2009 - 17:40:08
Bu yıl yapılan 2009 Özel Yabancı Ortaöğretim Kurumlarına Giriş Sınavı’nda TED Konya Koleji İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Mert Can Demiray, tüm soruları eksiksiz cevaplayarak Türkiye ve Konya 1. si oldu.
TED Konya Koleji kısa tarihindeki ikinci Türkiye Şampiyonluğu’nu yaşıyor.
Okul kurucusu Hasan Çavuşoğlu “ TED Konya Koleji olarak  akademik çalışmalar ve sportif-kültürel çalışmaları birarada  yürüterek farklı bir çizgi yakalamak istedik. En az bir yabancı dile anadili kadar hakim, ikinci bir yabancı dili de kullanabilen, ülkemizde ve dünyada olup biten olaylara duyarlı, aynı zamanda akademik açıdan eksiksiz donatılmış, özgüveni tam, örnek vatandaşlar yetiştirmek bizim için çok önemliydi, bunu başardığımız için çok gururluyuz, öğrencimizi tebrik ediyoruz” dedi.
Bu haber toplam 852 defa okundu
Paylaş

Yorumlar
Bu haber için toplam 1 yorum yapıldı.
Tüm yorumları okumak için tıklayınız.
Ayşen Duru - Konya
26.06.2009 20:40:18
TED Konya koleji yine farkını ortaya koydu... bir kere daha tebrik ediyorum eğitimcilerimizi.
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Eğitim Kategorisinden Diğer Haberler...
CANLI YAYINLARCANLI YAYINLAR
ÇOK OKUNAN HABERLERÇOK OKUNAN HABERLER
ÇOK YORUMLANAN HABERLERÇOK YORUMLANAN HABERLER
YAZARLARYAZARLAR
Dindar nesil yetiştirmek
HASAN CELAL GÜZEL
NAMAZ VAKİTLERİNAMAZ VAKİTLERİ
10 Şubat 2012, Cuma
Konya
İmsak:
05:17
Güneş:
06:41
Öğle:
12:11
İkindi:
15:02
Akşam:
17:30
Yatsı:
18:47
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.© 2006-2008 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Tel: 444 0 155 | Faks: (0332) 350 43 04
Alexa alexa