Konya  1 °C
Gözlerini çöplükteki çadırda açtı
29 Temmuz 2010 - 11:27:16
Konya'da göçebe hayatı yaşayan çiftin 7. çocukları şehir çöplüğünün yanına kurdukları çadırda dünyaya geldi.
Yozgat'tan bir süre önce Konya'ya gelen Ahmet (32) ve Derya Şahin (30) çifti, Karatay ilçesindeki şehir atıklarının boşaltıldığı Aslım çöplüğü yanındaki araziye çadır kurdu.
 
Hurda toplayarak geçimini sağlayan Ahmet Şahin, sabah saat 04.30 sıralarında çadırdan çıkarak çalışmaya gitti.
Bir süre sonra yedinci çocuğuna hamile olan Derya Şahin'in doğum sancıları başladı. Yan taraftaki çadır komşularını çağıran Derya Şahin, onların yardımıyla 3 kilo 250 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.
 
Doğumun hemen ardından 112 Acil Servis'ten yardım isteyen Şahin ailesine ambulans gönderildi. Ambulans, bebek ile annesini alarak Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirdi.
 
Bebeği en büyük ağabeyi 14 yaşındaki Güven Şahin kollarından bir an olsun indirmedi. Annenin acil doğum bakımda tedavisi yapılırken, bebekte acil serviste kontrolden geçirildi. Anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 


Bu haber toplam 3315 defa okundu
Paylaş

Yorumlar
Bu haber için toplam 6 yorum yapıldı.
Tüm yorumları okumak için tıklayınız.
ALİ YEŞİLAYDIN - Konya
30.07.2010 08:42:51
Kesinlikle açılımı hakedenlerdir bunlar ve bütün çadırda yaşayan tarım emekçileri. Bize kurşun sıkana açılım yaptıkda bu vatandaşlarımıza ne yaptık. Hangi partinin bunlarla ilgili samimi bir çalışmasını gördük. Yolda görsek bu insanlardan tiksinir ve kaçarız. peki bağrımıza bastıklarımız kadar ihanet ettimi bu kardeşlerimiz. Bunun hesabını vereceğimiz hesap gününde yardımcımız kim olacak acaba.
Mükerrem KURT - Konya
30.07.2010 08:14:57
Sayın Başbakan ne diyordu en az üç tane. Yeni doğan yavruya Allah uzun ömürler versin. Analı babalı büyür inşallah. Bence Sayın Başbakan az söylemiş 5 ten aşağı olmaması lazım. Yoksa Ülkedeki Türk nüfusu oranı düşecek.
fatma turan - Konya
29.07.2010 12:15:04
zenginler 2 çocuk yapmaya korkarken nasıl bakacagız diye nasıl gelecek hazırlarız diye düşünüyor sende kardeşim nasıl iş anlamıyorum allahın verdigine bişey demiyoruz ama insan bi tedbirini alır yazık degilmi o çocuklara allah rızkını verir ama senin durumunda ortada..
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yaşam Kategorisinden Diğer Haberler...
CANLI YAYINLARCANLI YAYINLAR
ÇOK OKUNAN HABERLERÇOK OKUNAN HABERLER
ÇOK YORUMLANAN HABERLERÇOK YORUMLANAN HABERLER
YAZARLARYAZARLAR
Dindar nesil yetiştirmek
HASAN CELAL GÜZEL
NAMAZ VAKİTLERİNAMAZ VAKİTLERİ
09 Şubat 2012, Perşembe
Konya
İmsak:
05:17
Güneş:
06:41
Öğle:
12:11
İkindi:
15:02
Akşam:
17:30
Yatsı:
18:47
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.© 2006-2008 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Tel: 444 0 155 | Faks: (0332) 350 43 04
Alexa alexa