Kazada ölen 5 kişinin ailelerine maaş
02 Şubat 2012 - 12:58:31
SGK Konya İl Müdürlüğü, Konya'da yemek servis aracı ile belediyeye ait otobüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin yakınlarına 5 günde ölüm maaşlarını bağladı.
SGK Konya İl Müdürü Cem Dinç, İl Müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, 19 Ocak 2012'de Konya'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişinin aileleri ile hemen irtibata geçtiklerini belirtti.
SGK olarak ailelerin acılarını biraz olsun hafifletip acıya ortak olmak ve SGK'nın yanlarında olduğunu hissetmeleri için ilgili kişilerle hemen irtibata geçtiklerini ifade eden Dinç, ilgili kişilerle irtibat kurulduktan 5 gün sonra kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine ölüm maaşlarının bağlandığını bildirdi.
Vatandaşların bu gibi konular hakkında fazla bilgi sahibi olmadığını ifade eden Dinç, 5 günde sonuçlandırdıkları bu işlemin 5-6 ay sürebildiğine dikkati çekti.
Dinç, devletin sıcak yüzünü göstermek istediklerini dile getirerek, ''Cenaze masraflarını da karşılayacağımızı bildirdik. Başvurmaları durumunda bu masraflar da kendilerine ödenecek'' dedi.
Ayrıca kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına iş kazası gelirlerinin bağlanması için de genel merkeze gerekli bildirimlerin yapıldığını anlatan Dinç, SGK olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını sözlerine ekledi.
Konya'da, 19 Ocak 2012'de yemek servis aracı ile belediyeye ait otobüsün çarpışması sonucu 5 kişi ölmüş, 8 kişi yaralanmıştı.
Bu haber toplam 14155 defa okundu
Yorumlar
Bu haber için toplam 9 yorum yapıldı.
Tüm yorumları okumak için tıklayınız.
Tüm yorumları okumak için tıklayınız.
celal koçak - Konya
03.02.2012 09:48:29
bundan sonrada 5 gündemi bitecek acaba ,yoksa aylarca beklenecekmi ? 2008 de beş ay bekledim,en son bakan beye mail attım bu çile nezaman bitecek diye,mesajdan bir hafta sonra işlemlerim yapıldı.
ibrahim ünal - Konya
03.02.2012 09:42:13
sayın müdürüm 5 günde maaş bağladınız ama ölen kişilerin
ailelerine trafik poliçesinden verilecek olan tazminatı
engellediniz. yani kaş yapayım derken göz çıkarttınız. bir de
daha 8 aydır bağlanmayan maaşlar var.
MURAT YILMAZ - Konya
03.02.2012 08:13:26
Görevlileri tebrik ederim de ben emekli olacağımda 5 ay bekledim. Arkasını 3-4 kez aramama rağmen yoğunluk var bekleyin dediler. Eğere onları bekleseydik herhalde maaş falan bağlanmazdı. Evraklarımı kaybetmişler. Düşünebiliyor musunuz eğer 5 ay sonra ısrar etmeseydim evraklarımın kaybolduğunu bile öğrenemeyecektim ve emekli olamayacaktım. 5 günde maaş bağlanmış reklam kokan hareketler bunlar. Güleyimde boşa gitmesin bari.
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Güncel Kategorisinden Diğer Haberler...
CANLI YAYINLARCANLI YAYINLAR
ÇOK OKUNAN HABERLERÇOK OKUNAN HABERLER
ÇOK YORUMLANAN HABERLERÇOK YORUMLANAN HABERLER
YAZARLARYAZARLAR
NAMAZ VAKİTLERİNAMAZ VAKİTLERİ
22 Mayıs 2012, Salı
İmsak:
04:54
Güneş:
06:16
Öğle:
12:10
İkindi:
15:17
Akşam:
17:51
Yatsı:
19:06
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.© 2006-2008
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Tel: 444 0 155 | Faks: (0332) 350 43 04
Alexa
alexa
Tel: 444 0 155 | Faks: (0332) 350 43 04
















