Konya  -6 °C
Konya'da sahnelenecek oyunlar
15 Aralık 2011 - 10:31:17
Konya Devlet Tiyatrosu (KDT), Cem Günen'in yazdığı, Tomris Çetinel'in yönettiği ''Suskunlar Kapısı (Bab-ı Hamuşan)'' ile ''Güzel ve Çirkin'' adlı oyunları sahneleyecek.
Dekoru Hakan Dündar, kostümleri Özge Akarsu ve ışık düzeni Kazım Öztürk'e ait ''Suskunlar Kapısı''nda, Doğan Doğru, Asım Tuncay Aynur, Bengisu Gürbüzer Doğru, Nur Yazar, Nevra Sayar, Ozan Umut Çobanoğlu, Yıldırım Gücük, Yaşar Özboz, Ahmet Çökmez, Mustafa Uzman ve Hasan Tanılmış rol alıyor.
 
Şems-i Tebrizi'nin hayatıyla Mevlana'nın hoşgörüsünün anlatıldığı oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 17 Aralık Cumartesi günü ise 14.00'da ve 19.30'da KDT Sahnesi'nde izleyicinin beğenisine sunulacak.
 
''Güzel ve Çirkin'' adlı oyun da izleyiciyle buluşacak. Dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Ceren Karahan ve ışık düzeni Hakan Özdemir'e ait oyunda, Nur Yazar, Tuncay Aynur, Ozan Çobanoğlu, Ebru Gülerarslan, Ahmet Çökmez, Ferdi Dalkılıç, Özlem Özkan, Nevra Sayar, Gonca Kunduzcu, Selin Genç, Çağatay Eker, Canan Kalkır ve Duygu Biçer rol alıyor. Oyun, 18 Aralık Pazar günü saat 14.00'da sahnelenecek.
 
Tamay Sayar-Şekip Taşpınar'ın yazdığı çocuk oyunu ''Dört Köşe Palyaço'' ise 20 Aralık Salı günü saat 14.00'da sanatseverlerle buluşacak.
 
Bu haber toplam 1095 defa okundu
Paylaş

Kültür-Sanat Kategorisinden Diğer Haberler...
CANLI YAYINLARCANLI YAYINLAR
ÇOK OKUNAN HABERLERÇOK OKUNAN HABERLER
ÇOK YORUMLANAN HABERLERÇOK YORUMLANAN HABERLER
YAZARLARYAZARLAR
NAMAZ VAKİTLERİNAMAZ VAKİTLERİ
22 Mayıs 2012, Salı
Konya
İmsak:
04:54
Güneş:
06:16
Öğle:
12:10
İkindi:
15:17
Akşam:
17:51
Yatsı:
19:06
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.© 2006-2008 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Tel: 444 0 155 | Faks: (0332) 350 43 04
Alexa alexa