Konya  -4 °C
Rahmet Akşamları'na büyük ilgi
25 Ağustos 2010 - 15:56:25
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Rahmet Akşamları programları kapsamında Kültürpark’ta düzenlenen konserler büyük ilgi görüyor. Etkinlik kapsamında bugüne kadar İran Kültür Bakanlığı sanatçıları, Alper, Ertuğrul Erkişi ve Orhan Çakmak sahne aldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Rahmet Akşamları programları Orhan Çakmak konseri ile devam etti.
 
Ramazan ayında kültürel etkinliklerin merkezi olan Kültürpark’ta gerçekleştirilen Rahmet Akşamları’nda İran Kültür Bakanlığı sanatçıları, Alper, Ertuğrul Ertuğrul Erkişi ve Orhan Çakmak sahne aldı. Sanatçılar birbirinden güzel eserlerini Konyalılar için seslendirdi.

Konseri izleyen Konyalılar, sanatçıların seslendirdiği ezgilere zaman zaman eşlik ederken; güzel bir Ramazan akşamı yaşadılar.

Büyük ilgi gören Rahmet Akşamları konserlerinin gelecek programları şu şekilde:

- 25 Ağustos Çarşamba: Umut Mürare

- 26 Ağustos Perşembe: Mustafa Cihat

- 29 Ağustos Pazar: Aykut Kuşkaya

- 31 Ağustos Salı: İstanbul Gazelhanları

- 1 Eylül Çarşamba: Mustafa Özcan Güneşdoğdu

- 2 Eylül Perşembe: Seyfullah Kartal.

 
Bu haber toplam 2120 defa okundu
Paylaş

Kültür-Sanat Kategorisinden Diğer Haberler...
CANLI YAYINLARCANLI YAYINLAR
ÇOK OKUNAN HABERLERÇOK OKUNAN HABERLER
ÇOK YORUMLANAN HABERLERÇOK YORUMLANAN HABERLER
YAZARLARYAZARLAR
Dindar nesil yetiştirmek
HASAN CELAL GÜZEL
NAMAZ VAKİTLERİNAMAZ VAKİTLERİ
10 Şubat 2012, Cuma
Konya
İmsak:
05:17
Güneş:
06:41
Öğle:
12:11
İkindi:
15:02
Akşam:
17:30
Yatsı:
18:47
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.© 2006-2008 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Tel: 444 0 155 | Faks: (0332) 350 43 04
Alexa alexa