Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yeni İşe Başlayanlara Verilebilecek En İlginç Hediyeler

Yeni İşe Başlayanlara Verilebilecek En İlginç Hediyeler

İşe başlayan bir yakınızı kutlamak içine ne yapacağınıza hala karar vermediyseniz onu şaşırtmanın yolunu öğrenmek için hazır olun. Yeni işe başlayanlara genellikle çikolata ya da çiçek yollanır. Ancak siz klişeleri yıkarak onun mesleğine uygun hem güldüren hem de sevindiren bir hediye almaya ne dersiniz? İşte işe yeni başlayanlara verilebilecek birbirinden ilginç hediyeler listesi.



İsme Özel Ajanda
Planlı bir iş hayatına sahip olmak isteyecek olan birine yeni iş hediyesi olarak ona özel hazırlanmış bir ajanda hediye edebilirsiniz. Onun seveceği bir modele sahip ve üzerinde onun ismi yazan bir ajanda görünce çok şaşıracak.

İsme Özel Steteskop
Sağlık sektöründe işe giren birine hediye alıyorsanız ilk bakışta yalnızca steteskop gibi görünen ama aslında onun ismine özel olarak dizayn edilmiş bu hediye onu çok şaşırtabilir.



Sakız Makinesi
Birlikte çocukluğunuzun geçtiği biri ya da nostaljik eşyalara ilgi duyan birine alabileceğiniz en ilginç hediyelerden biri de mini sakız makinesi. Böylece iş yerinde her sıkıldığında ağzına bu eğlenceli sakızlardan atabilir ve bu esnada da sizi bol bol anabilir.



Kitap görünümlü kasa
Ofisinde kendi eşyalarını rahatça muhafaza edebileceği bir kasaya ne dersiniz? Diğer kişilerin hiç farketmeyeceği bu kitap görünümlü kasa onu çok sevindirecek.



Dolar tuvalet kağıdı
Yeni işinde yükselmesi ve paraya para dememesi temennisiyle ona dolar baskılı tuvalet kağıdı almaya ne dersiniz? Bu çok esprili ve ilginç hediye unutulmayacak anılar arasına girebilir.

Meslek Bibloları
Doktor, öğretmen, diş hekimi ve daha birçok mesleğe göre hazırlanmış meslek bibloları masasına koyabileceği harika bir hediye.

Karikatür Portre
Yeni işe başlayan arkadaşınıza ya da sevgilinize onun portresinin karikatür şeklinde çizimini hediye edebilirsiniz. Mesleğine göre esprili bir karikatür yaptırıp, çerçeveletip, ofisinin en güzel köşesine koymasını sağlayabilirsiniz.

USB Hava Nemlendirici
Sık sık klima çalışan veya havasız bir ofiste çalışmaya başlayan yakınınıza hem ilginç hem de bir o kadar faydalı bir hediye edebilirsiniz. Bu bilgisayara takılan hava nemlendirici ile sevdiğiniz kişi çalışırken çok rahat edecek.



Mini Masaüstü Futbolu
Kendini işe kaptıran işkolik birine hediye alıyorsanız molalarda kafasını dinlendirecek mini masaüstü futbol oyunu ile onu ne kadar düşündüğünüzü gösterebilirsiniz.

Kaynak: Hediyerengi.com


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English