Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hem Klişe, Hem Çok Popüler: Sevgiliye Peluş Ayı Hediye Etmek

Hem Klişe, Hem Çok Popüler: Sevgiliye Peluş Ayı Hediye Etmek
Sevgilinize hediye seçmek size dünyanın en zor işlerinden biri gibi gelebilir, ama bu sandığınız kadar zor değil. Çünkü sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz ve kadınların nelerden hoşlandığını az çok biliyorsunuz.
 
Farklı bir hediye seçmek için saatlerinizi, günlerinizi hatta haftalarınızı verseniz bile, yine dönüp dolaşıp aynı hediyelerin etrafında odaklanacağınızı siz de bizim gibi biliyorsunuz. Bu yüzden durumu hiç zorlaştırmayın ve sevgiliniz kaç yaşında olursa olsun kalbini eritebilecek bir hediye seçin.
 
Peki kadınların kalbini eritecek bu hediyeler neler, diye merak ediyorsanız; belki klişe ama bir o kadar da popüler olan peluş ayılara odaklanın.
 
Sizin için seçtiğimiz tatlı ve bir o kadar da sevimli peluş ayı önerilerine aşağıdaki listeden göz atın.
 
Kalp Tutan Sevimli Oyuncak Ayıcık 100 Cm
 

 
Sevgiliniz hiç romantik olmadığınızı mu düşünüyor? Size sürekli ‘hiç romantik değilsin’ ve türevi cümleler mi kullanıyor? O zaman size bu düşünceleri tamamiyle değiştirecek bir önerimiz var. Sevdiğiniz kadına, gerçek bir romantik nasıl olunur göstermek istiyorsanız, tatlı mı tatlı peluş ayı, hayatınızın aşkını ilk görüşte etkileyecek ve ne kadar şanslı bir kadın olduğunu, hediyenize her baktığında ona hatırlatacak.
 
Nasıl hatırlatmasın ki, sevimli peluş ayıcık tam tamına 100 cm uzunluğunda ve 55 cm eninde.
 
**Ürün boyutu oturur vaziyette 80, ayaktaki uzunluğu 100 cm’dir.
 
İki Kalp Tutan 100cm Peluş Ayıcıktan Sonsuzluk Çifti Kolye
 

 
Hayatınızın aşkına çok büyük bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Hem de tamı tamına 1 metre boyunda, kocaman bir peluş ayıyla… Üstelik yanında 24 ayar altın kaplama ve zirkon tek taşlı, çok şık bir Sonsuzluk Çifti kolye hediyesiyle birlikte. Kadınların asla hayır diyemeyeceği iki hediyeyi içinde barındıran bu sürprizle, onu dünyanın en mutlu kadını yapmaya hazır olun.
 
Sonsuzluk Çifti Kolye Özellikleri
 
Zincirleri ve kolye ucu dahil komple 24 ayar özel altın kaplamadır.
 
İç kolye zinciri 41 cm, dış kolye zinciri standart 44 cm boyundadır.
 
Kolye üzerindeki tüm taşlar zirkondur.
 
Özel kolye kutusunda sunulmaktadır.
 
Uyku Arkadaşı Pembe 100 Cm Oyuncak Ayıcık
 

 
Mutluluk veren bir sürprizle sevgilinizin gönlünü fethetmek istiyorsanız, daha önce söylediğimiz gibi peluş ayıcıklar bunun için en popüler hediyelerden biri. Özellikle bu peluş ayıcık tamı tamına 100 cm. ise ve sevdiğiniz insanın tatlı rüyalar görmesine katkı sağlayacaksa, o zaman daha da tadından yenmez bir hediye haline dönüşebilir.
 
Deneyin ve sevgilinizin yüzündeki mutluluğu görün!
 
**Pembe renkli peluş ayıcık, ayakta 100 cm, otururken 75 cm boyundadır.
 
Papyonlu 120cm Peluş Ayıcıktan Yusufçuk Kolye
 

 
Hayatınızın anlamı, biricik sevgilinize tam tamına 1,20 metre boyunda, beyaz renkli, sevimli, papyon takmış bir peluş ayı göndermeye ne dersiniz? Üstelik yanında, 24 ayar altın kaplama ve zirkon tek taşlı, çok şık bir Yusufçuk Kolye hediyesi ile birlikte…
 
Yusufçuk Kolye Özellikleri
 
Zincirleri ve kolye ucu dahil komple 24 ayar özel altın kaplamadır.
 
İç kolye zinciri 41 cm, dış kolye zinciri standart 44 cm boyundadır.
 
İkinci iç zincirin ucunda Zirkon Tek Taş kullanılmıştır.
 
Özel kolye kutusunda sunulmaktadır.
 
Romantik Ayıcık Aşk Balonu
 

 
Balonların aşkınızı sevgilinize iletmenizde her zaman romantik bir yeri vardır. Çünkü kadınlar peluş oyuncaklara bayıldığı gibi balonlara da bayılır. O zaman çok fazla düşünmeye gerek yok. Bu sevimli aranjmanın aşkınızın romantik bir sembolü olmasını sağlayın.
 
 
Sevgilinize ister doğum gününde, ister özel bir günde gönderebileceğiniz peluş ayıcık modelleriyle ilgili size yapabileceğimiz öneriler bu şekildeydi. Daha fazla öneri almak istiyorsanız, ÇiçekSepeti’nde binlerce peluş oyuncak arasından, dilediğiniz boyuttaki ürünü seçebilir; onu ne kadar çok sevdiğinizi bu sevimli oyuncaklar ile bir kez daha gösterebilirsiniz.
 
Yılbaşına Özel Hediyelik Oyuncak Peluşlar için:
https://www.ciceksepeti.com/yilbasi
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English