Son Dakika Haberler

Hasta Yatağı Dinç Tutar

 

Hasta yatağı hasta bireyler için büyük önem taşır. Sağlıklı bireyler her ihtiyacını rahat bir şekilde görürken hasta ve yatağa bağımlı kişiler kısıtlı hareket imkânıyla yaşarlar. Yatağa bağlı olma psikolojisi ile kötü bir ruh hali içerisinde olurlar. Bizler de hasta bireylerin moral seviyesini daha yüksek tutabilmek adına çeşitli hasta yatağı üretimi yapıyoruz.
Hasta bireyler ürettiğimiz hasta yatakları sayesinde hareket alanını genişleterek çok daha huzurlu bir tedavi süreci geçirebilirler. Baş, boyun, sırt ve ayak bölgelerini diledikleri gibi hareket ettirebildikleri için daha az ağrı ile bu zorlu süreci atlatabilirler.

Hasta Yatağı Çeşitleri

Hasta yatakları motorlu ve motorsuz olmak üzere 2 grupta incelenir. Motorsuz hasta yatakları ile yalnızca baş ve gövde kısımlarını hareket ettirebilirsiniz. Motorlu hasta yatakları ise tek motorlu, çift motorlu, 3 motorlu, 4 motorlu ve asansörlü olmak üzere 5 grupta incelenir. Tek motorlu yalnızca baş bölgesini, çift motorlu baş ve sırt bölgesini, 3 motorlu baş, sırt ve ayak bölgesini hareket ettirirken 4 motorlu ve asansörlü hasta yatakları genelde yoğun bakımlarında kullanılır.

Hasta Yataklarında Farklı Model Seçenekleri

Motorlu ve motorsuz şeklinde ayrım yaptıktan sonra hasta yatakları farklı gruplara da ayrılır. Lazımlıklı, banyolu ve daha birçok şekilde hasta yatakları kategorilere ayrılır. Lazımlıklı hasta yatağı tahmin ettiğiniz gibi alt tarafta tuvalet ihtiyacını gidermeye yönelik mekanizmanın bulunduğu hasta yatağıdır. Banyo özellikli hasta yatakları ise bir banyo ihtiyacı için tüm mekanizmaya sahiptir. Ağır hastaları yataktan kaldır banyo ettir, giydir derken hem zaman kaybı hem hastaya ve bakıcısına eziyettir. Sinde ağır bir hastanız varsa firmamızdan banyolu hasta yatağı siparişi verebilirsiniz. Banyolu hasta yatakları pompa yardımıyla şişer ve küvet haline getirilir. Su gideri gibi pek çok mekanizmaya sahip olan banyolu hasta yatakları ağır hastalar tarafından gerçekten çok tercih edilir.

Sizlerde uygun fiyata hasta yatağı siparişi vererek hastalarınızı daha konforlu yaşam standartlarında yaşatabilirsiniz. Hastanıza özel hasta yatakları siparişi vererek daha rahat bir yaşam sunabilirsiniz. Hasta yatakları fiyatları ise yatağın taşıdığı özelliklere göre belirlenmektedir. Firmamızdan bu yatakların hizmetlerini rahatlıkla alabilirsiniz.
Kaynak: https://www.radikalmedikal.com
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English