Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Emekli öğretmen Çalık’a Başkan Tutal’dan ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hasta, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek hayır dualarını almaya devam ediyor.

Emekli öğretmen Çalık’a Başkan Tutal’dan ziyaret
Hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları hem merkezde hem de kırsalda ziyaret eden Başkan Tutal, Hacıseyitali Mahallesinde ikamet eden  akrabası Emekli Öğretmen Osman Çalık ve eşini ziyaret etti.

Uzun yıllar eğitim camiasında görev yaptığını kaydeden Osman Çalık;” eğitimcilik hayatımda çeşitli okullarda görev yaparak binlerce genç yetiştirdim. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatların yetişmesi için çok çaba sarf ettim. Yetiştirdiğim öğrencilerimden Allah razı olsun. Bizi unutmadılar. Sende bizi ziyaret ettin halimizi hatırımızı sordun. Allah yardımcın olsun” dedi.

Anne ve Babaların çocukları üzerinde ne kadar hakkı varsa öğretmenlerinde hakkı olduğu ifade eden Başkan Tutal;  "Anne ve Babamızın bizim üzerimizde ne kadar hakkı varsa öğretmenlerimizin de üzerimizde o kadar hakkı var. Vakit buldukça ziyaretler gerçekleştiriyorum. Sizleri akrabam ve büyüğüm olarak ziyaret edip,sohbet etmek beni mutlu ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi  akrabalarımızın , yaşlılarımızın , ve yakınlarımızın ziyaretlerini yaptığımız gibi küs olduklarımızın da gönüllerini alarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Mü’minler için ziyadesiyle değerli olan bayramların asıl amacının Sıla-i Rahimdir.Bayramların gönül alma, kırgınlıkların giderilerek birlik ve beraberlik içinde olma zamanı olduğunu unutmamalıyız.Geçmişimizden emanet aldığımız insani değerleri korumak ve yaşatmak her birimizin asli sorumluluğudur. Bu kadim topraklarda yaşadığımız sürece sevgi, saygı, birlik, kardeşlik, hoşgörü iklimini yaşatmak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için dini ve manevi duygularımıza, birbirimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Başkan Tutal, “Sizlerin hayır duaları bizleri ayakta tutuyor. Allah sizlerden de razı olsun. Yaşlılık zamanla hepimize gelecek ve bizlerde sizler gibi olacağız. Bir ihtiyacınız olduğu zaman bizleri her zaman arayarak yardım isteyebilirsiniz. Arkadaşlarımız her zaman sizlerin ihtiyaçlarında yanınızda olur. Çünkü asıl biz sizin hayır duanıza ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English