Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay: Gençlerimiz daha güçlü bir Türkiye inşa edecek

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Vatanını, milletini seven bir nesle ihtiyacımız var. Bu emaneti sizin gibi memleket sevdalısı olan, Allah korkusu bilen, büyüğünü küçüğünü bilen gençlere devretmek en büyük arzumuz. Çünkü biz sizlerin daha iyi, daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Altay: Gençlerimiz daha güçlü bir Türkiye inşa edecek
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim’de İlçe Belediyeleri ile AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Tüzün ile birlikte ilk olarak Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı’yı ziyaret eden Başkan Altay, daha sonra AK Parti Taşkent İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Mehmet Demirgül ve partililerle bir araya geldi.

VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN BİR NESLE İHTİYACIMIZ VAR

Taşkent Kıble Kayası mevkiinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Kamp ve Eğitim Merkezi’ni de ziyaret ederek kamp yapan öğrencilerle buluşan Başkan Altay, AK Parti iktidarları döneminde; yollar, köprüler, viyadükler, gençlik merkezleri gibi sayısız çalışma yürütüldüğünü ve Türkiye’nin dünyanın en büyük 17 ekonomisinden biri haline geldiğini söyledi. Başkan Altay, “Mazlum milletlerin umudu olmaya devam edeceksek; ülkemizi geleceğe taşımak ve daha büyük bir ülke haline getirmek istiyorsak daha çok çalışmalıyız. Vatanını, milletini seven bir nesle ihtiyacımız var. Sizler olmasanız bu yaptıklarımızın hiçbir kıymeti yok. Bu emaneti sizin gibi memleket sevdalısı olan, Allah korkusu bilen, büyüğünü küçüğünü bilen gençlere devretmek en büyük arzumuz. Çünkü biz sizlerin daha iyi bir Türkiye inşa edeceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

GENÇLİĞİ OLMAYAN BİR MİLLETİN GELECEĞİ OLMAZ

Ziyaretlere eşlik eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da “Gençliği olmayan bir milletin geleceği olmaz. Sizler bizim geleceğimiz, umudumuz, enerji kaynağımızsınız. Böyle güzel organizasyonlar sizin yetişmenizde hayata daha güzel hazırlanmanızda, tanışıp kaynaşmanıza çok güzel bir ortam hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

Taşkent’ten sonra Hadim’e geçen Başkan Altay ve beraberindeki heyet, burada da ilk olarak Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu’nu, ardından da AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ve partilileri ziyaret etti.

İlçe esnaflarını da ziyaret eden Başkan Altay, seçimlerde verdikleri destek nedeniyle Taşkent ve Hadimlilere teşekkür etti.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English