Son Dakika Haberler

Anadolu Selçukspor Zonguldak'a kaybetti

Eklenme Tarihi: 17.02.2019 - 15:55

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 22. Hafta mücadelesinde Konya Anadolu Selçukspor, deplasmanda Zonduldak Kömürspor ile karşılaştı. Saat 13.30 da başlayan mücadelede, yavru kartallar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Anadolu Selçukspor Zonguldak’a kaybetti
Cezaları sebebiyle Sertan Yiğenoğlu, Maksut Taşkıran, Çağatay Kader, sakatlığı nedeniyle de Ekrem Kayılıbal'ın forma giyemediği karşılaşmada yavru kartallar maça, Hüseyin Koç, Kadir Kaan Özdemir, İbrahim Serdar Aydın, Recep Metin, Samet Bulut, Ümit Karaal, Alpay Cin, Hazar Güntekin, Alpay Koldaş, Reşo Akın ve Emre Can Atilla 11'i ile başladı. İstediği golü ilk yarıda bulamayan Konya Anadolu Selçukspor, 18. dakikada yediği gol ile devreyi 1-0 geride kapattı.
 
İkinci yarıya Yılmaz Kılıç-Recep Metin değişikliği ile başlayan Anadolu Selçukspor, 65. dakikada rakibinin 10 kişi kalmasıyla baskısını iyice arttırdı. Konya temsilcisi bu dakikadan itibaren sahada daha etkili gözükse de aradığı golü kalan dakikalarda bir türlü bulamayarak müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı ve 22 puanda kaldı.
 
Stad: Karaelmas Kemal Köksal
Hakemler: Burak Taşkınsoy, Barış Çardaklı, Ali Uğurtan Demirtaş  
 
Zonguldak Kömürspor:
Sinan Ören, Cömert Kandemir, Semih Karadeniz, Kamil İçer, Okan Duran, Mert Caymaz, Berkan Akdeniz, Hüseyin Yılmaz, Mustafa Öztürk (86' Gencay Erten) Turan Yılmaz (40' İsmail İn (67' Kaptan Kaan Akgün)) Okan Eken
 
Konya Anadolu Selçukspor: Hüseyin Koç, Kadir Kaan Özdemir, İbrahim Serdar Aydın, Recep Metin (46' Yılmaz Kılıç) Samet Bulut, Ümit Karaal, Alpay Cin, Hazar Güntekin (60' Ayberk Altan) Alpay Koldaş (72' Anıl Mercan) Reşo Akın, Emre Can Atilla
 
Sarı Kartlar: 07' Recep Metin, 35' Reşo Akın, 45' Samet Bulut, 49' Kadir Kaan Özdemir, 54' Alpay Cin (Konya Anadolu Selçukspor) 16' Mert Caymaz, 85' Sinan Ören (Zonguldak Kömürspor)

Kırmızı Kart: 65' Berkan Akdeniz

Gol: 18' Okan Eken (Zonguldak Kömürspor)

Kaynak: