Son Dakika Haberler

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri

 

Son yıllarda cilt bakımına verilen önemin artması ile birlikte pek çok cilt bakımı yöntemi geliştirilmiştir. Bu yöntemlerden bazıları anti aging adı verilen botoks uygulamalarıdır. Anti aging uygulamaları deneyimli uzmanlar tarafından muayene edilerek yapılmalıdır. Aksi durumda yüz şeklinde bozulmalar meydana gelebilmektedir. Bu yöntemlerin uygulana bilme şekli yüz tipine, yaşa ve kırışıklığın yoğunluğuna göre değişebilir.

 Botoks Dışındaki uygulamalar nelerdir?

 Kozmetik sektörlerinin tasarladığı kırışıklık kremleri, yüz yogası ameliyatsız yüz germe için kullanılan diğer uygulamalardandır. Bu uygulamalardan en çok tercih edilen ise kozmetik ürünlerdir. Fakat bu ürünler içerdikleri kimyasallar nedeniyle ciltte kızarıklık, deri döküntüsü, alerji ve ödem oluşumuna da neden olabilmektedir.

 Hatta bazı kozmetik ürünler cilt kanserine neden olabilmektedir.

 Yüz Yogası Nasıl Uygulanır?

 Günde 10-155 dakikanızı ayırarak yüzünüzdeki kırışıklıkların azalmasını sağlayabilirsiniz.

 Dudak üstü veya kırışıklıkları için uygulanacak yöntemlerden biri yanaklarımızı şişirerek biri parmak uçlarıyla hafifçe dudak kenarlarına vurmaktır. Boyun kırışıklığı için yapılacak egzersiz başımızda hafifçe arkaya doğru bırakıp parmak uçlarımızla boynumuza masaj uygulaması yapmaktır. Göz kırışıklığı içinse her hangi bir elinizin işaret parmağını iki kaşın ortasına alarak, diğer elimizin işaret parmağıyla da göz ucunu hafifçe çekmektir.

 Yanaklardaki kırışıklık içinde el ayasını yanakların üzerine yerleştirerek hafifçe geriye doğru çekmek yüz yogasının diğer bir egzersizidir.

 Yüz yogası aynı zamanda vücudun ve zihnin dinlenmesine yardımcı olabilecek diğer bir yöntemdir.

 Göz Altı Morlukları İçin Geliştirilen Yöntemler Göz altı morlukları kullanılan kapatıcılar tarafından kapatılsa da bazı kişilerde göz altı morlukları daha fazla olmasından dolayı pek işe yaramamaktadır.

 Göz altı morlukları yorgunluk, stres düzensiz beslenme, uykusuzluk, kalıtım, göz altı kapağında gevşeme, egzama ve kansızlık gibi nedenlerden kaynaklanabilmektedir. Bu durumu ortay çıkaran diğer bir neden ise alkol veya sigara gibi etkenlerdir.

 Bu durumun çözümlerinden bazıları lazer tedavisi, kozmetik sektörlerinin uyguladığı maske ve kremler, göz altı dolguları ve bazı cilt güzelliği için kullanılan yağlardır.

 Göz altı morlukları için kullanılan bu yağlardan bazıları nar ekşisi yağı, aynısefa yağı, gül yağı gibi bitkisel ve kimyasal içermeyen yağlardır. Kozmetik ürünlerinin yanı sıra paraben gibi kimyasallar içermezler.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English