Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ameliyatsız Yüz Germe Ve Diğer Tedaviler

Ameliyatsız Yüz Germe Ve Diğer Tedaviler

 

Özellikle narkoz altına yatmaktan çekinen kişiler için uygun bir estetik yöntem olarak kabul edilen ameliyatsız yüz germe hem erkeklere hem kadınlara uygulanabilmektedir. Söz konusu uygulamalar tek seans süresince etkin sonuçlara yol açmaktadır. Online rezervasyon seçenekleri mevcuttur. Aynı zamanda telefon ile de randevu günü alınabilir.

 Ameliyatsız Yüz Germe Tedavisi

 Son on yıl içerisinde Amerika ve çeşitli Avrupa ülkeleriyle birlikte Türkiye'de de ameliyata gerek duyulmadan yapılan yüz germe uygulamaları popüler bir oranda talep edilmektedir. Özellikle yaşlanmaya bağlı cilt sarkmalarının estetik dışı görüntülerini yüz bölgesinden silen bu estetik uygulamaları 1 - 1.5 yıl süresince kalıcı etkilere sahiptir. Etkileri azalınca ya da tamamen bitince yeniden yaptırılmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Cildin çok daha gergin ve genç görünmesini sağlayan bu uygulamaların toplam seans süreleri ise 30 dakika ile 45 dakika arasında değişmektedir.

 Cilt Lekesi Tedavileri ve Fiyatları

 Kronik ya da çevresel nedenlerden dolayı cildin yüzeyinde ortaya çıkan lekelerden bir veya birkaç seans sonunda tamamen kurtulmak mümkün. Bu alanda en çok tercih ve talep edilen uygulamaların başında lazer tedavisi geliyor. Ciltte meydana gelen lekeler ne kadar büyük olursa olsun teknoloji destekli cihazlarla tamamen ortadan kaldırılmaktadır. Seansın ilk safhasında yüzdeki makyajlar özel bir bezle siliniyor. Akabinde sivilce, akne ve güneş lekeleri için aynı işlevi gören cihazlar ile lekeler yakılarak tedavi ediliyor. Seansın sonunda cildi rahatlatmak için özel kremler ve losyonlar kullanılmaktadır. Uzman doktorların gerçekleştirdikleri işlemlerden sonra özellikle hassas ciltler için krem ve merhem önerebilir. Bu merhemlerin periyotlar halinde sürülmesi kalan izlerin kalıcı bir şekilde silinmesini olanaklı hale getiriyor. cilt lekeleri tedavi fiyatları her bütçeye uygun olduğu için rahatlıkla yaptırılabilir.

 Striort Çatlak Tedavisine Dair Merak Edilenler

 Çatlakların ve çizgilerin tek tek üstünden geçilerek ortadan kaldırılması striort çatlak tedavisi ile mümkündür. Bu uygulama da son derece teknolojik olup kesin çözümler üretmesiyle biliniyor. Çatlakların sayısına ve derinliğine bağlı olarak seans sürelerinde farklılık olabilir. Minimum 2 maksimum 5 seans sonunda tüm çatlaklardan ve izlerinden kurtulmak mümkündür.

 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English