Son Dakika Haberler

Kayseri'de uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları

Anadolu Ajansı haberine göre;
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonlarda 52 bin 900 paket kaçak sigara ve 785 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 250 gram bonzai, 325 gram metamfetamin ve 128 gram esrar ele geçirdi.

Kent merkezinde durdurulan araçta 65 gram metamfetamin, 17 gram esrar, 3 sentetik hap, tabanca, 35 fişek ve hassas terazi bulundu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise kent girişinde durdurdukları tırda 52 bin 900 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Operasyonlarda M.K, R.D, H.K, C.Ö, A.Ö, O.G, C.Y, Y.B, K.Ö, M.A, Y.A, Ş.Y. ve Y.M. gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

- Baharatçıda kaçak ürün ele geçirildi

DENİZLİ (AA) - Denizli'de baharat satışı yapılan bir iş yerinde, ilaç olmadığı halde sağlığa iyi geldiği iddiasıyla gıda takviyesi ve cinsel gücü artırıcı olarak satılan 6 bin 300 paket hap ve toz ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında Bayramyeri Meydanında bir baharatçıda sağlığa iyi geldiği iddiasıyla, yurda kaçak olarak getirilen bazı ürünlerin satıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İş yerine giden ekipler yaptıkları aramada, baharat malzemelerinin aralarına gizlenmiş gıda takviyesi ve cinsel gücü artırıcı ürün olarak satılan hap, toz gibi 6 bin 300 paket ürün ele geçirdi.

Gözaltına alınan iş yeri sahibi H.M, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Uşak'ta sahte ve kaçak içki operasyonu

UŞAK (AA) - Uşak'ta düzenlenen iki ayrı operasyonda 366 litre sahte, 530 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesi kentteki bazı eğlence yerlerine sahte ve kaçak içki satışı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Mersin'den Uşak'a gelen bir kamyonu kent girişinde durduran ekipler, araçta yaptıkları aramada değişik markalarda 477 şişe kaçak içki ele geçirdi.

Kent merkezinde sahte içki imalatı yapılan bir depoya baskın düzenleyen ekipler, burada 53 şişe kaçak içki ile 263 litre sahte rakı, 103 litre sahte votka olmak üzere 366 litre sahte içki, 290 boş rakı şişesi, 700 rakı şişesi kapağı ele geçirdi.

Operasyonlarda R.Ç. (38), İ.A. (27) ve T.A. (23) gözaltına alındı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English