Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Vali Toprak'tan Ereğli Belediyesi'ne ziyaret

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Ereğli Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Toprak’tan Ereğli Belediyesi’ne ziyaret
Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenine katılan Toprak, daha sonrasında Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, “Bildiğiniz gibi Polis Meslek Eğitim Merkezimizden mezun olan 223 tane gencimizin törenine katılmak üzere Ereğli’ye intikal ettik. Uzun zamandır aklımızdaydı Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı daha doğrusu İlçemizi ziyaret etmek. Bu vesileyle bunu yerine getirdik, inşallah vatana, millete hizmet edecek çakı gibi 223 gencimiz kura çekerek yeni yerlerine gidecekler. Tabi Polis Meslek Yüksek Okulu’nun Ereğli’de olması da iyi bir imkan, tekrar gördüğümüz kadarıyla gençlerimizi çok iyi yetiştiren Okul Müdürümüzü ve orada eğitim veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ereğli’yi ilk kez görüyorum, İl namzeti olan büyük bir ilçe olarak methini hep duyardık. Bunu da hak eden bir ilçemiz olduğunu gördük. Şehirleşmesi gayet güzel, sanayisi iyi bir durumda Organize Sanayi Bölgesi var, eğitimde de iyi bir durumda iki fakülteye sahip olduğunu öğrendik. İnşallah ilçemizin daha da gelişmesi ekonomik, sosyal, kültürel her yönden layık olduğu yere gelebilmesi için bizler başta olmak üzere Kaymakamımız, Belediye Başkanımızla birlikte hep beraber enerjimizi, çabamızı ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, “Öncelikle mesleklerine ilk adımı atacak Ereğli’mizde Polis Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan 223 Polisimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vatanına, milletine hizmet edecek olan gençlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Bu vesileyle Sayın Valimizi şehrimizde misafir etmekten ve bu güzel izlenimlerinden, değerlendirmelerinden dolayı çok mutluyuz. Sayın Valimizin de belirttiği gibi Ereğli’mizi hak ettiği noktalara çalışmak adına göreve geldiğimiz ilk günden beri olduğu gibi bundan sonra Valimizin, Kaymakamımızın da destekleriyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tekrardan Sayın Valimize hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English