Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Uysal, Büyükçekmece'de seçim çalışmalarına başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal: "31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ne 3 ay gibi kısa bir süre kaldı. Ev ev, kapı kapı gezerek her seçmene ulaşmamız gerekiyor. İnsanlara Büyükçekmece'nin AK Partili olmadığında insanımıza neler kaybettirdiğini anlatabilmemiz lazım" "Büyükçekmece'de de halkımız bize yüzde 45 oy veriyor ama neden birinci parti olamıyoruz diye düşünmeli ve bundan kendimize pay çıkarmalıyız. Daha çok kişiye ulaşmalı ve bu kişileri oy vermeye ikna etmeliyiz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, yerel seçimlere 3 ay gibi kısa bir süre kaldığını belirterek, "Ev ev, kapı kapı gezerek her seçmene ulaşmamız gerekiyor. İnsanlara Büyükçekmece'nin AK Partili olmadığında insanımıza neler kaybettirdiğini anlatabilmemiz lazım." dedi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Büyükçekmece Belediye Başkanı adayı gösterilen Uysal, Büyükçekmece AK Parti İlçe Teşkilatında partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmalarının startını verdi.

Uysal burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994 yılında başlattığı hizmet belediyeciliği anlayışını; tevazu, samimiyet ve gayretle Büyükçekmece'de hayata geçireceklerini söyledi.

Büyükçekmece'nin AK Parti'ye yüksek oy verdiğini hatırlatan Uysal, "O zaman bize görev düşüyor. Daha çok çalışıp daha çok kişiye ulaşmamız gerekiyor. Çünkü Büyükçekmece halkı, AK Parti'ye belediyeyi vermek için o kadar çok gayret sarf ediyor. Ama bazı eksikliklerimizden dolayı bu bugüne kadar gerçekleşemedi. Eğer iyi tahlil yaparsak doğru teşhis koyarsak neticeyi güzel alırız. Her konuyu ayrı ayrı konuşmamız gerektiğine inanıyorum. 'Akıl akıldan üstündür' her kesim ile görüşüp istişare yaparak karar almalıyız. Bunu yaparsak ben inanıyorum ki Büyükçekmece'nin kaderini değiştiririz. Muhakkak takım oyununda yönetici kadar kadrodakilerin büyük etkisi vardır. Hep birlikte Büyükçekmece'yi hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız." diye konuştu.

Siyasetin, bir takım işi olduğunu anlatan Uysal, bunun as oyuncularının da parti teşkilatı olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine 3 ay gibi kısa bir süre kaldı. Ev ev, kapı kapı gezerek her seçmene ulaşmamız gerekiyor. İnsanlara Büyükçekmece'nin AK Partili olmadığında insanımıza neler kaybettirdiğini anlatabilmemiz lazım. Büyükçekmece'de de halkımız bize yüzde 45 oy veriyor ama neden birinci parti olamıyoruz diye düşünmeli ve bundan kendimize pay çıkarmalıyız. Daha çok kişiye ulaşmalı ve bu kişileri oy vermeye ikna etmeliyiz. Eğer bu işi yapıyorsak, emek veriyorsak neticesini de güzel sonuçlandırmak için çalışmamız gerekiyor. Aslında bu çok çok zor değil; herkes birbirine 'yanlış yapma' diyebilmeli. Doğruda destek olmalı. Vatandaşımıza anlattıklarımıza önce kendimiz inanacağız sonra da bu inandıklarımızı vatandaşımıza anlatacağız. Ben inanıyorum ki bu şekilde çalışarak Büyükçekmece'de AK Parti yüzde 50'nin üzerinde bir farkla seçimi kazanacaktır."

Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Başkanı Murat Çelik, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ile mahalle başkanları da yer aldı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English