Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Uygun Fiyatlara Depositphoto

Uygun Fiyatlara Depositphoto
Uygun Fiyatlara Depositphoto

Bir internet sitesi hazırlıyorsak veya bir kitap için uygun temalı resimler bulmaya çalışıyorsak işte o zaman bu siteye başvurup istediğimiz fotoğrafı bulup satın alıp kullanabiliriz. Uygun fiyatlara Depositphotos fotoğraf bulmak mümkündür burada. İstediğimiz boyutta ve istediğimiz çözünürlükte fotoğrafı ayarlayıp satın alıyoruz ve sitemizi kitabımıza yerleştiriyoruz. Bu ve benzeri siteler insanların sıkıştıkları an onlara yardım eden ve ellerinde binlerce fotoğrafın bulunduğu koca bir depo olarak görülebilir. Depodaki çeşit ne kadar çok olursa müşterinin aradığını bulma ihtimali artar. Böylece daha fazla fotoğraf demek daha fazla seçene, daha fazla seçenek daha fazla iş demek olur. Bir de elimizdeki fotoğrafları uygun fiyatlarla müşteri ile buluşturursak daha fazla müşteri gelecek demektir bu. Çeşitlilik her zaman insanoğlunun dikkatini çekmiştir.

Aradığınız Fiyatlara Depositphotos Bulunur

Fotoğrafla ilgilenenler bilirler ki her fotoğraf aslında tektir. Çüklü o o an çekilmiştir ve o zaman dilimi bir daha geriye gelemez. Yani o anı yansıtan dünyadaki tek fotoğraf odur. Bu yönüyle baktığımızda çekilen her fotoğraf oldukça pahalı fiyatlara satılmalıdır. Dünyada tek bir adet olan tablolar gibi. Ama Depositphotos bu konuda oldukça mütevazi davranıp fotoğrafları oldukça uygun ve aradığınız fiyatlara Depositphotos size satışa sunmaktadır. Sizin için gerekli olan fotoğrafı bu depodan arayıp bulup seçiyorsunuz. Bulduğunuz fotoğrafı hangi boyutlarda ve çözünürlükte istiyorsanız ona göre ayarlanıyor ve size boyuta göre fiyat veriliyor. Burada önemli olan seçtiğiniz fotoğrafın istediğiniz fotoğraf olmasıdır. Geri kalanını burada ayarlamak mümkündür. Böylece istediğini almış bir müşteri memnuniyeti içinde evin yolunu tutabilirisiniz.

İlginç İmajlar İlgili Fotoğraflar

Bir fotoğraf sitesine girdiğinizde ilk neye bakarsınız diye sorulsa kategorilere diye cevap alırız. Çünkü istediğimiz fotoğrafı binlerce fotoğraf içinden arayıp bulamayız bunu kategoriler içinde önce aramalıyız. Kategorilerin amacı budur yani aramayı daha basit hale getirmektir. Aradığımız kelimeyi arama modülüne yazdığımızda karşımıza çıkan kategorilerden bize en uygun olanını seçiyoruz. Seçtiğimiz kategorilerin içinden çıkan fotoğraflar bizim istediğimi ilginç imajlar ilgili özelliğine uyuyor mu uymuyor mu ona göre seçimimizi yapabiliriz. Aslında fotoğrafçılık sanatında insanın bin bir türlü halini çekmek bile sonsuza dek sürebilir. Tema sadece insan olsa ve sadece insanın yeryüzündeki halleri çekilse bu binlerce yıl sürebilir. İmaj oluşturmak çok önemlidir bu sebeple. Yani tabiat ve insanın hangi yönü çekilmelidir diye sınırlandırılması gerekmektedir. Yoksa insan ve tabiat oldukça geniş ve sınırsız bir tema olacaktır. Bu temayı insan ve tabiatın korkunç yüzü dersek işte o zaman temayı sınırlandırmış ve daha kısa zamanda çekilebilir hale getirmiş oluruz. Bu temayı da sınırlandırmak gerekir. Mesela korkunç kelimesinin yerine ne koyacağız. Bunu belirleyip imajı bu kelime üzerinden oluşturmak gerekmektedir. Fotoğraflardaki imaj bu şekilde oluşturulur.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English