Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Usta: Konya olarak birinci sıradayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, büyükşehir belediyeleri içerisinde Konya'nın birinci sırada yer aldığını belirterek, "Henüz açılmayan sandıklarımızdan dolayı net bir şey söyleyemiyorum ama yine her zamanki gibi Türkiye genelinde de oldukça yüksek bir oy oranına sahibiz. Açılan sandıklar netleştikçe inşallah Türkiye birincisi olma şansımız halen devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak hep beraberiz." dedi.

Usta: Konya olarak birinci sıradayız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Henüz açılmayan sandıklarımızdan dolayı net bir şey söyleyemiyorum ama yine her zamanki gibi Türkiye genelinde de oldukça yüksek bir oy oranına sahibiz." dedi.

Usta, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında aralıksız çalışma yürüttüklerini aktaran Usta, Konya'nın Cumhur İttifakı'na destek vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



- "Cumhur İttifakı olarak hep beraberiz"

Usta, büyükşehir belediyeleri içerisinde Konya'nın birinci sırada yer aldığını belirterek, "Henüz açılmayan sandıklarımızdan dolayı net bir şey söyleyemiyorum ama yine her zamanki gibi Türkiye genelinde de oldukça yüksek bir oy oranına sahibiz. Açılan sandıklar netleştikçe inşallah Türkiye birincisi olma şansımız halen devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak hep beraberiz." diye konuştu.



- "Kazanan Türkiye'dir"

Türkiye genelinde Cumhur İttifakı'nın oy oranını koruduğunu vurgulayan Usta, şöyle devam etti:

"Burada kazanan Türkiye'dir. Kazanan vatanımız, milletimiz ve bayrağımızdır. Bu beka meselesinin aslında ne kadar önemli olduğunun, Türkiye için vatandaşlarımız için hemşehrilerimiz için kabul gördüğününün bir göstergesidir. Cumhur İttikakı'na destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanlarımızın kazandığı neredeyse kesinleşmiş durumda." 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da kentteki seçim sonuçlarının büyük oranda netleştiğini ifade ederek, Cumhur İttifakı olarak kazandıklarını söyledi.



Milletin geleceğine kaygı duyanların bir araya geldiğini anımsatan Angı, Türkiye'nin yarından itibaren çok daha aydınlık geleceğe emin adımlarla yürüyeceğini belirtti.   

Angı "Seçilen değerli belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum. Ülkemiz çok daha güzel günleri yaşayacak. Bizlere düşen bu aziz milletle bu kutlu yürüyüşte birlikte olmaktır. Hem AK Partimize hem de Milliyetçi Hareket Partimize bu seçim döneminde; kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademeleriyle, mahalle temsilcilerinden sandık kurullarına kadar, çaba sarfeden kıymetli kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülke güvenliğimizi, seçim güvenliğimizi sağlayan kolluk kuvvetlerimize, yine seçimlerin sağlıklı yürütülmesinde görev alan adli görevlilere teşekkür ediyorum. Seçim kurullarında görev yapan yargı mensuplarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, mübarek olsun” dedi.

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının büyük bir başarıya imza attığına değinen MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, “Bugün önemli bir gündü. Bir tarafta derdi vatan ve millet olan bu ülkenin geleceğini, Türk ve İslam aleminin geleceğini düşünen Cumhur İttifakı varken diğer taraftan yerli ve ulusal işbirlikçileriyle ve terör örgütleriyle iş tutan bir şer ittifakı vardı. Hamd olsun Konya bu şer ittifakına gereken cevabı verdi” ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına, AK Parti Konya milletvekilleri, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP İl Başkanı Murat Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ve ilçe belediye başkan adayları da katıldı.














 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English