Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Uluslararası 11.Beyşehir Göl Festivali 27 Temmuz’da başlayacak

Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’nin 27 Temmuz-5 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi.

Uluslararası 11.Beyşehir Göl Festivali 27 Temmuz’da başlayacak
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir’in 10 gün serecek festival kapsamında birçok ünlü sanatçıyı ağırlayacağını, değişik birçok etkinliğe imza atılacağını söyledi.Özaltun, dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi timi olan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Türk Yıldızları’nın da festival etkinlikleri çerçevesinde Beyşehir ilçesinin semalarında gösteri uçuşu yapacağını hatırlattı. 

Festival programının ve Beyşehir’de sahne alacak ses sanatçılarının isminin de belli olduğunu ifade eden Özaltun, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

 “Beyşehir Gölü kıyısındaki  toplam 80 bin metrekare sahaya sahip festival alanında bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek olan 10 gün süreli etkinliğimiz 27 Temmuz günü kortej yürüyüşü ile başlayacak, ilk gün festival alanında sanatçı Uğur Işılak sahne alacak. Festivalde 10 gün içerisinde sanatçılar Hüseyin Kağıt, Hasan Karadaş, Grup İMERA, Mümin Sarıkaya ve Ahmet Sarıkaya,Berkay&Mustafa gibi isim ve topluluklar sahnede performansıyla Beyşehirliler’in karşısında olacak. Festivalde, sanat sokağı açılışı, off-road gösterileri, Huğlu’da tek kurşun atış müsabakaları, halk bisiklet turu, fotoğraf yarışması, mehteran gösterileri, Türk Yıldızları gösterisi, tekvando gösterileri, Akçabelen Fasülye Şenliği, Doğukan Alsay Show, kültür gezisi gibi çeşitli etkinlik, şenlik ve yarışmalar da yer alacak.  Ayrıca, yine festival kapsamında vereceği konferansla Eğitimci, Yazar ve Aile Danışmanı Alişan Kapaklıkaya hocamızı bir kez daha ilçemizde misafir edeceğiz. Festivalimizin ilçemizin ve bölgemizin tanıtımı açısından da çok önemli, ayrıca yaz döneminde bölgemizdeki hareketliliği artırmasıyla  birlikte  başta esnafımız olmak üzere birçok kesime de küçümsenmeyecek ölçüde bir ekonomik kazanım sağlıyor. Bu yıl daha geniş bir katılımla inşallah festivalimizi gerçekleştireceğiz. Konya’da artık bir marka haline gelen Göl Festivali etkinliklerimizde  tüm Konyalı hemşerilerimizi de ilçemize davet ederken, organizasyonda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve herkese teşekkür ediyorum.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English