Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Uğur İbrahim Altay: Yapılması gereken yeni bir başarı hikayesi yazmak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte Selçuklu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek Selçuklu muhtarlarıyla bir araya geldi. AK Parti belediyelerinin 15 yılda çok önemli hizmetler ortaya koyduğunu kaydeden Başkan Altay, “Bundan sonra yapılması gereken yeni bir başarı hikayesi yazmak” dedi.

Uğur İbrahim Altay: Yapılması gereken yeni bir başarı hikayesi yazmak
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte Selçuklu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Altay, Selçuklu’da 10 yıl birlikte çalıştıkları muhtarlarla ortaya güzel bir başarı hikayesi çıktığını kaydederek, “Bu başarı hepimize ait. Bu başarının temeli birlikte yönetmek, istişare etmek, kararları doğru ve isabetli almak ve hızlıca çözümler üretmek. Bunu yaparken sahadaki en büyük destekçimiz sizlersiniz. Bugün Selçuklu hem nüfusuyla hem ortaya koyduğu değerle Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi oldu” diye konuştu.

İLK HEDEFİMİZ 31 İLÇENİN TAMAMINI KAZANMAK

Ortaya çıkan başarının tüm Konya için de bir hedef olduğunu anlatan Başkan Altay konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “15 yılda AK Parti belediyeleri olarak çok önemli hizmetler ortaya koyduk. Bundan sonra yapılması gereken yeni bir başarı hikayesi yazmak. Yeni hedefler koymak ve bu hedefler doğrultusunda hep birlikte çalışmak. İlk hedefimiz 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı’nın adaylarıyla Konya’nın 31 ilçesini de kazanmak. Büyükşehir’de çok önemli bir oy oranını kazanmak için gayret sarf ediyoruz. Bu dönem çok uyumlu arkadaşlarla çalışma imkanı oluştu. Konya için büyük bir şans. İnşallah bu birliktelik ve planlama bütünlüğü bu dönemin başarısının en önemli mihenk taşlarından birisi olacak.”

MUHTARLAR BİZİM KILCAL DAMARLARIMIZ

AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, geçmişte bir gazetenin büyük puntolarla Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘Muhtar bile olamaz’ diye başlık attığını anımsatarak, gazetenin o gün muhtarlığı küçümsediğini ifade etti. Ancak Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduktan sonra bütün muhtarları Cumhurbaşkanlığına taşıdığını dile getiren Sorgun, “Birilerinin ne dediği değil, Allah’ın ne takdir ettiği ve milletimizin ne dediği önemli. Muhtarlarımız bizim kılcal damarlarımız. Bugüne kadar Konya’da seviyesiz bir yarışa biz hiç rastlamadık. Bundan sonra da rastlamayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“AK Parti güçlü olursa, Cumhur İttifakı güçlü olursa Türkiye güçlü olur” diyen Sorgun, mahalli seçimlerde AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın güçlü tutulması gerektiğini dile getirdi.

MUHTARLARIMIZA İLETİŞİM KANALLARIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Muhtarlarımızla her fırsatta birlikteyiz. İletişim kanallarımız her zaman açık. Muhtarlarımızın bizimle iletişim kurmasının önünde bir engel yok. Her zaman bizimle istişare edebilirler. Biz de her zaman onlara yardımcı olmak, sıkıntılarını çözmek için gayret ediyoruz. Bu anlamda muhtarlarımızla Selçuklu’da çok güzel anlamda bir birlikteliğe sahibiz” dedi.

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer de “Selçukluda bizim ön plana çıkardığımız en temel husus birlik, beraberliğimiz ve iletişimimiz. Selçuklu’da bunu her anlamda; hem siyasi anlamda hem muhtarlarımızla hem de bütün unsurlarla sağladık” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu da belediyelerle birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ziyaret için teşekkür etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English