Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Türkiye 16 Nisan’da daha da güçlenmiş olacak"

İlçelerde gerçekleştirdiği yatırım programları kapsamında KOMEK merkezlerinde kursiyerlerle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK’in 500 bine yakın mezunu ile şehrin en büyük ailesi olduğunu söyledi. Akyürek, terör örgütlerinin ve Avrupa’nın güçlü Türkiye istemediğini belirterek, “Bu kadar açıktan mücadeleye girdiklerine göre Türkiye çok güçlendi, 16 Nisan’da evet oyları çıktığında daha da güçlenmiş olacak. Şimdi, güçlü Türkiye için çalışma zamanı” dedi.

“Türkiye 16 Nisan’da daha da güçlenmiş olacak“
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası çerçevesinde yapılan yatırımları incelemek ve yeni dönem planlaması için ilçelerde gerçekleştirdiği programlar kapsamında KOMEK’lerin yeni eğitim dönemi açılışlarını da gerçekleştiriyor.

İlçe merkezleri ve mahallelerde vatandaşlarla buluşarak yatırımları ve referandum sürecini anlatan Başkan Akyürek, ilçelerde bulunan KOMEK’leri ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geliyor.

KOMEK BİR KONYA MARKASI

Seydişehir, Sarayönü, Karapınar ve Kulu’da bulunan KOMEK’lerin yeni eğitim yılı açılışlarını gerçekleştiren Başkan Akyürek, KOMEK’in bir Konya markası ve 500 bine yakın mezunu ile şehrin en büyük ailesi olduğunu söyledi.

KOMEK’in sadece bir meslek edindirme kursu olmadığının altını çizen Başkan Akyürek, “KOMEK aynı zamanda bir sosyalleşme, paylaşma, rehabilitasyon merkezi. Buraya gelenler aynı zamanda bir kişisel gelişim sürecine de giriyorlar” dedi.

İlçelerdeki KOMEK merkezlerinin giderek büyüdüğünü vurgulayan Başkan Akyürek, emek veren herkese teşekkür etti.

AVRUPA GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTEMİYOR

Konuşmasında 16 Nisan yapılacak halk oylamasına da değinen Başkan Akyürek, “Bununla ilgili öyle bir mücadele var ki… Biz eskiden sadece PKK ile DAEŞ ve FETÖ ile uğraşırdık. Şimdi iş büyüdü. Almanya, Hollanda, Avusturya, İsviçre ile uğraşıyoruz. Bir İsviçre gazetesi, hayır oyu kullanın diye Türkçe manşetle çıkmış. Bu kadar açıktan mücadeleye girdiklerine göre Türkiye çok güçlendi. 16 Nisan’da evet oyları çıktığında daha da güçlenmiş olacak. Onlar güçlü Türkiye’yi istemiyorlar. Şimdi, güçlü Türkiye için çalışma zamanı” diye konuştu.

Başkan Akyürek, “Cumhuriyetin taçlanması, demokrasi dışı müdahalelerin artık yapılamaması, özgürlüklerin yeniden engellenememesi ve demokrasinin, halk iradesinin tam olarak yerleşmesi için 16 Nisan’da son adımı birlikte atalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English