Son Dakika Haberler

Torku Konyaspor'a 1 puan yetiyor

Eklenme Tarihi: 30.04.2016 - 16:54 , Son Güncellenme: 01.05.2016- 11:30

Spor Toto Süper Lig'de bu yıl tarihi bir başarı yakalayan Torku Konyaspor'a sıralamada üçüncülüğü garantilemek için 1 puan yetiyor. Yeşil beyazlılar bugün Antalyaspor maçında 3.'lüğünü garantilemek istiyor.

Torku Konyaspor’a 1 puan yetiyor
Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de tarihi bir sezon yaşıyor. Aykut Kocaman'ın liderliğinde flaş skorlara imza atan yeşil beyazlılar geçtiğimiz hafta elde ettiği Çaykur Rizespor galibiyetiyle Avrupa Kupalarına katılmayı garantilemişti.

Ligin 3. sırasında bulunan yeşil beyazlılar, en yakın takipçisi Başakşehir'e 30. hafta sonunda 10 puan fark atmıştı. İstanbul temsilcisi 31. hafta maçında Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Golsüz biten karşılaşma sonucunda Başakşehir puan farkını 9'a düşürdü.

Yeşil Beyazlılar ise 31. hafta maçında bugün Antalyaspor'a konuk olacak.

Torku Konyaspor'un üçüncülüğü garantilemesi için bu maçtan beraberlikle ayrılması yeterli olacak. Aykut Kocaman'ın ekibi ligin 32. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Daha sonra deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak olan Yeşil Beyazlılar, ligin son haftasında Beşiktaş ile Konya'da karşı karşıya gelecek.

 

Kaynak: