Son Dakika Haberler

Tecrübeli oyuncu Uğur İnceman, Torku Konyaspor'da

Eklenme Tarihi: 11.06.2014 - 20:20

Yeşil-beyazlılar, Uğur İnceman ile sözleşme imzaladı

KONYA (AA) - Torku Konyaspor, geçen sezon Antalyaspor forması giyen deneyimli oyuncu Uğur İnceman ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkan Yardımcısı Güven Öten, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Uğur İnceman ile anlaştıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Kamp dönemi başlamadan takımın yüzde 95'ini şekillendirmek istediklerini belirten Öten, "Torku Konyaspor'un her zaman marka değerini yükseltmek için uğraşıyoruz. Bugün de Spor Toto Süper Lig'de marka değeri yüksek olan Uğur İnceman'ı renklerimize bağladık. İnşallah bundan sonra yoluna takımımızla devam edecek. Konya ve Konyaspor için hayırlı olsun" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu Uğur İnceman ise transferde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Geçen sezon devre arasında da Torku Konyaspor ile konuştuğunu ifade eden İnceman, "Nasip bu sezonaymış. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. İyi işler başarabileceğimi düşündüğüm için Torku Konyaspor'u seçtim. Takımımızı layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.

Konuşmaların ardından İnceman, kendisini 1+1 yıllığına Torku Konyaspor'a bağlayan imzayı attı. İnceman daha sonra yeşil-beyazlı forma ile gazetecilere poz verdi.


Kaynak: