Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir'de Kalkınma Şöleni başladı

Seydişehir'de bir hafta sürecek Kalkınma Şöleni başladı.

Seydişehir’de Kalkınma Şöleni başladı
Seydişehir Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen, Seydişehir Kalkınma Şöleni Kuğulu Park'ta binlerce vatandaşın katılımı ve Grup Beşinci Mevsim konseri ile başladı.

Şölene, AK Parti Konya Milletvekili Orhan  Erdem, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Konya İl Kültür Turizm Müdürü  Abdulsettar Yarar, Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade , İlçe Protokol Üyeleri, AK Parti, MHP ve CHP  İlçe Başkanları , AK Parti Kadın Kolları Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri ve on binlerce vatandaşlar katıldı.

Şölen alanın açılışı ile başlayan Kuğulu Parkta  TRT Sanatçısı Hakan Yılmaz sunumu ile devam eden şöeln havai fişek gösterisi ,protokol konuşmaları ve  Koray Avcı Konseri ile devam etti.

Etibank Alüminyum  Tesislerinin temel atma günleri olan ve daha sonra kutlamaları yapılamayan  ve geçen yıl ilki başlatılan şölenin Yeniden yapılmaya başladığını kaydeden Başkan Tutal; sizlerin yoğun ilgisi karşısında bizler sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Sizlere layık olabilmek için 4, 5yıldır çalışıyoruz. Sizlere vaad etmiş olduğunuz teme l projelerin hemen hemen hepsini ya tamamladık, ya da çalışmaları devam ediyor veya bitirmek üzereyiz. 40 adet vaad ettiğimiz proje ve bunlara eklenen 27 projeyi sizlere hizmet olarak döndürmeye çalışıyoruz. Bir toplumun gelişmişliğinin en güzel göstergesi belediyecilik noktasında fiziki çalışmalar yapmak değil,  kültürel ve sportif  hizmetleri de beraberinde getirebilmesidir. Bu nedenle bu kültürel etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Şölen alanının dolduran gençlere seslenen Başkan Tutal; Sevgili gençler , bizler bir tarihin misyonunu devam ettiriyoruz. Bu misyon Malazgirt’ten ,  Sultan Alparslan’dan ve Fatih Sultan Mehmet’ten gelen bir misyon. Bu misyonun gereğini siz bu ülke ,  bu millet zora düştüğü zaman her zaman yapıyorsunuz. Bunun en güzel  örneği 15 Temmuz Hareketi. Bizim milli ve manevi duygularımızı ne zaman yok etmeye çalışsalar bunu hiçbir zaman yapamadılar. Bundan sonrada yok edemeyecekler. Bu noktada sizlere güvenimiz tamdır. Bunun için bu değerlerimize sahip çıkmalıyız. Ülkemiz bu günlerde ekonomik bir kuşatma içerisinde Allah’ın izni ile bunun üstesinden geleceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum “dedi.

Beklenen şölene kavuşulduğunu kaydeden Kaymakam Aydın Erdoğan; “şölenimiz çok güzel bir hava içerisinde geçti. Sanatçımız çok güzel bir performans sergiledi. Şölenimizi düzenleyen Seydişehir Belediyemize, katılımcılarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ak Parti İl Başkanı Hasan  Angı konuşmasında; ’İlçelerin kalkınması, şehirlerin, ülkelerin kalkınması üretimle güçlüdür. Türkiye bu gün ekonomi mücadelesinde yerlileşmeyi ve millileşmeyi önemsediği için birçok operasyona karşı mücadelesini devam ettiriyor. Bunlarda geçecek inşallah. Türkiye ekonomisi güçlendiren, geleceğe umutla bakan ülke olmak yolunda. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu kutlu yürüyüş devam edecek. Böyle organizasyonlar bizleri birbirimize daha da yakınlaştırır, kaynaştırır. Seydişehir Belediyemiz bunu layıkı ile yapıyor. Bu yoğun katılım, bu yoğun çalışma yapılan işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. İlçemize hayırlı olsun.’’dedi.

Kuğulu Park'ta kurulan yüzlerce  dükkanın bulunduğu yöresel ürünler, el sanatları ve çeşitli hediyelik eşyaların satışlarının  yapıldığı esnafları protokol üyeleri ziyaret ederek hayırlı, bereketli ve  bol kazançlar dilediler. 

Kendine has tarzı ve yenilikçi yorumlarıyla son yıllarda gözde olan sevilen sanatçı Koray Avcı, şarkılarını festival alanını hınca hınç dolduran Seydişehir halkıyla birlikte seslendirirken, dinleyiciler  ve seyirciler şarkılarda da sanatçı Avcı'ya eşlik etti. 

Gecenin sonunda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Kaymakam Aydın Erdoğan  tarafından Koray Avcı'ya  günün anısına  plaket  takdim edildi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English