Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

SETRMS İle Kış Aylarını Sıcacık Geçirin

SETRMS İle Kış Aylarını Sıcacık Geçirin
SETRMS tesettür kıyafet konusunda öncü bir marka olup, tesettür giyim konusunda birçok çeşitte ürünleri bulunmaktadır.

Küçücük bir atölyeden başlayan SETRMS markası, tesettür giyim konusunda modaya en uygun ürünleri üretmeye başlamıştır. 1970 yılından günümüze kadar var olan üretim hayatında günümüze kadar tesettürlü giyiminde en şık tesettür model çeşitlerini üretmekte olan markaların başında gelen Setmrs, kalitesinden asla ödün vermeyerek en uygun fiyat aralığı ile müşteri portföyüne hizmet vermektedir. SETRMS ile kalitenizden asla ödün vermeyerek, şıklığınızı da en ucuz şekilde yakalayabilirsiniz.

Tesettür giyimde kendisine özgün bir yol haritası belirleyen SETRMS markası 2016 yılı modellerine ismini yaratıcılığı yaptığı ''hayal koleksiyonu'' nu tesettür giyime özen gösteren kadınların hizmetine sunmuştur Tasarım hususunda yenilikçi ve modern olan, daha da ipeksi dokunuşlar ile kadınların 2016 yılında en çok tercih ettiği marka haline gelmiştir.
2016 yılı kış kreasyonu kıyafet modelinde pileli modellere çok fazla ağırlık gösteren bu marka estetiksel tarzını bütün müşterilerine mükemmel tasarımları ile gösterime sunmuştur. SETRMS 2016 yılının modası olan yüksek bel olarak üretilen kıyafet modellerinde şık kemerler kullanarak kıyafete eklemiş olduğu aksesuarlar ile ince bele sahip olan kadınlarda şıklığı en üst seviyede yaşatmayı başarmıştır.

2016 yılında ''Hayal koleksiyon'' adı altında sunduğu montlarda kaşe kumaş kullanarak sonbahar mevsiminin olumsuz etkisini hissettirmemeye çalışılırken, şıklığı ilk planda tutmuştur. Tunik modellerinde yalın, düz modeller ile sadeliğe önem vererek şık bir görüntü ortaya çıkarmıştır.
Tesettüre önem gösteren kadınların, tercih etmiş olduğu tunik çeşitlerinde ise birçok model ve renkteki çeşitliliği ile ilk tercih edilen marka olmayı başarmıştır. İş ortamında ve gündelik yaşamınızda çekinmeden kullanabileceğiniz bu ürünler ile kendinizi şıklık katarak kaliteyi en üst düzeyde üzerinizde taşıyabileceksiniz. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English