Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Selçuklu Belediyesi’nden online kitap okuma yarışması

Türkiye’de en çok kütüphaneye sahip belediye ünvanını koruyan Selçuklu Belediyesi, geçtiğimiz yıl "Konya Okuyor" sloganı ile başladığı Online Ödüllü Kitap Okuma Yarışmasının ikincisini düzenliyor.

2017 yılında kütüphane sayısını 2 katına çıkartan Selçuklu Belediyesi kütüphane sayısında 58 kütüphane ile Türkiye liderliğini koruyor. İlçeye yeni kütüphaneler kazandırmanın yanı sıra çocuklara, gençlere ve yetişkinlere kitap okuma alışkanlığı ve bilinci kazandırmak için önemli çalışmalara imza atan Selçuklu Belediyesi geçtiğimiz düzenlediği online kitap okuma yarışmasının ikincisini düzenliyor.

“Konya Okuyor” sloganı ile online olarak düzenlenecek ödüllü yarışmaya başvurular 26 Mart  2018 saat 17:00'a kadar "konyaokuyor.com” web sitesi üzerinden yapılabilecek. Yarışma 28 Mart 2018 günü saat 20:00 ile 20:20 arasında online olarak yapılacak.

Yarışma  için bu yıl hayal gücünü geliştirmek ve toplumsal değerleri kavramaya yönelik olarak yazarlığını Muzaffer Uğur’un yaptığı "Değer Verdiklerimizden Değerlerimiz" isimli kitap seçildi.  kitap online olarak konyaokuyor.com adresinde yayınlanmaktadır.  2003 ve öncesi doğumlu olanlar ve 2004 ile 2010 arası doğanlar olmak üzere iki farklı yaş kategorisi için iki ayrı kitabın yer aldığı yarışma 30 sorudan oluşacak ve her soru için katılımcılara 30 saniye süre verilecek.

Selçuklu  Belediyesi yarıştığı kategori içinde dereceye giren tüm yarışmacılara ödül verilecek. Yarışmadaki ödülleri ise: Kategori Birincilerine 26 Jant Bisiklet ve Teleskop, Kategori İkincilerine 26 Jant Bisiklet ve Mikroskop Seti, Kategori Üçüncülerine 26 Jant Bisiklet, Kategorisinde 4 ile 10 arasına girenlere Teleskop, Kategorisinde 11 ile 20 arasına girenlere Mikroskop Seti şeklinde olacak. Yarışmayla ilgili bütün detaylara ve merak edilenlere “konyaokuyor.com” adresinden ulaşılabilir.

Selçuklu'da her yaştan hemşehrimizin kitaba ulaşması için ilçemize 58 kütüphane kazandırdık diyen  Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: “Biliyoruz ki geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'si için ancak eğitimli, donanımlı ve okuyan bir nesilden geçiyor. Hamdolsun bu noktada çok güzel bir noktaya geldik.  Ama istiyoruz ki sadece yeni kütüphaneler açmanın yanında çeşitli aktivitelerle de her yaştan hemşehrimizi daha çok kitapla buluşturalım. İşte bu amaçla geçtiğimiz yıl kütüphaneler haftasında  ilkini gerçekleştirdiğimiz ve büyük ilgi gören  “Konya Okuyor” isimli online kitap okuma yarışmasının ikincisini  düzenliyoruz. Yarışma ile elektronik ortamda kitap okunmasını sağlamak ve okumanın önemine dikkat çekmek istedik. Tüm hemşehrilerimizi bu yarışmaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English