Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Pekyatırmacı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Panorama Mekke-i Mükerreme" eserini takdim etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Selçuklu Belediyesi tarafından yayın hayatına kazandırılan " Panorama Mekke-i Mükerreme" adlı eseri takdim etti.

Başkan Pekyatırmacı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Panorama Mekke-i Mükerreme“ eserini takdim etti

Şeb-i Arus Törenleri için Konya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mevlana Meydanı'nda gerçekleşen toplu açılış töreninin ardından programındaki bir diğer adres  Selçuklu Kongre Merkezi oldu.

"Selam Vakti Buluşmaları" isminde gerçekleşen akşam yemeği programına iştirak için Selçuklu Kongre Merkezi'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yoğun bir ilgi ile karşılandı.



Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Selçuklu Belediyesi tarafından kültür ve yayın hayatına kazandırılan " Panorama Mekke-i Mükerreme" adlı eserinin yanı sıra Kabe'nin çiniyle resmedilmiş tablosunu hediye etti.

"Cumhurbaşkanımıza bu güzel esere himayelerinden dolayı teşekkür ediyoruz"
Eser hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgiler veren Başkan Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu Belediyesi olarak Cumhurbaşkanlığı himayesinde bugüne kadar çok önemli projeleri  hayata geçirdiklerini ifade etti ve projeye himayelerinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.



Mekke ve Medine'nin İslam Medeniyeti'nin gözbebeği ve bizi tarihi mirasımıza bağlayan hafıza mekanlardan olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Pekyatırmacı," Bu kutsal topraklara "hakimi" olarak değil  "hadimi" olarak hizmet etmiş olan ecdadın torunları olarak ecdadımızı tazim ve hürmetkarlığını yad etmek amacıyla Cumhurbaşkanlığımız yüksek himayeleri ile "Panorama Mekke-i Mükerreme" adlı eseri yayın ve kültür hayatına kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ecdadın mukaddes beldelere yaptığı hizmetlerin devamı niteliğinde olan bu eserin kazandırılmasında  projeleri himayelerinden dolayı bir kez daha muhabbet ve şükranlarımızı  arz ediyorum" dedi.

Eserin Fotoğraf Sanatçısı Orhan Durgut'un objektifinden 2006-2017 yılları arasında Mekke'nin havadan ve karadan çekilmiş fotoğraflarını kuşbakışı gerçekleştiren ilk ve tek çalışma özelliğine sahip olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, 242 sayfadan oluşan eserin Türkçe- Arapça ve İngilizce dillerinde hazırlandığını da sözlerine ekledi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English