Son Dakika Haberler

Selçuk Aksoy: Başarılı bir Konyaspor’un temellerini oluşturmak için çalışıyoruz

Eklenme Tarihi: 23.06.2018 - 09:06 , Son Güncellenme: 23.06.2018- 17:31

Atiker Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, teknik heyetle birlikte başarılı bir Konyaspor’un temellerini oluşturma adına yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Selçuk Aksoy: Başarılı bir Konyaspor’un temellerini oluşturmak için çalışıyoruz
Kulüp gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İkinci Başkan Selçuk Aksoy “Şu an için mevcut kadromuzdaki oyuncular için gelen teklifler var. Ama bunları açıklamamız hem bizim hem de oyuncularımız açısında çok doğru değil diye düşünüyorum. Elbette Süper lig takımıyız ve takımımızda gerçekten değerli oyuncular var. Daha önce bir televizyon kanalında da söyledim. Şu ana kadar oyuncularımız için bize gelen resmi bir teklif yok. Bazı oyuncularımızla alakalı sözlü teklifler var” diye konuştu.

Aksoy, Samuel Eto’o’nun şu an kulübün sözleşmeli oyuncusu olduğunu ifade ederek, “Hocamızla resmi sözleşme imzaladık ve bunun öncesinde bazı şeyleri kendisiyle görüştük. Konuların çoğunda paralel ilerliyoruz. Bu konulara ve transfer olacak diğer isimlere de önümüzdeki günlerde beraber yapacağımız çalışmalar neticesinde karar vereceğiz. Ama ilk amacımız hem takımı dengeli bir hale getirmek hem de sezon başından itibaren de kulübümüzün ve takımımızın daha önceki yıllarda olduğu gibi takım ruhunu tam sağlayıp sezon boyunca dengeli bir şekilde gitmesini sağlamak. Buna bütün futbolcularımızın ayak uyduracağını düşünüyoruz. Çalışmaların hepsi bu yönde olacak” ifadelerinde bulundu.

Takımdan ayrılmaları konusunda Lebogang Manyama ve Patrick Friday Eze’nin menajerlerine ve kendilerine gerekenleri ilettiklerini belirten Selçuk Aksoy, açıklamasına şöyle devam etti:

“Zaten kamp kadrosunda ikisi de düşünülmüyor. Ama tabi bunlar da şu anda kulübümüzün sözleşmeli oyuncuları. Burada da bizim yönetim olarak kulübümüzün menfaatlerini düşünerek bu işi yapmamız gerekiyor. Bunu da inşallah en kısa sürede çözmek için gayret göstereceğiz. Bu oyuncuları gönderirken kulübün mali yapısını düşünerek kulübe zarar vermeden yapmak istiyoruz. Basından tek ricam bu noktalarda hassas olmanız ve birinci ağızdan bizden ve Futbol Şube Sorumlumuz Sayın Abbas Kılınç’tan bu bilgilerin hepsini reel bir şekilde almanız. Diğer türlü yazılan çizilen her şeyin takıma zararı oluyor…”

Sözleşmesi sona eren Volkan Şen ile devam etmeyi düşünmediklerini, Jens Jonsson ile biten sözleşmesini yenilediklerini ifade eden İkinci Başkan Selçuk Aksoy, “Hem sezon içerisinde hem de bu kamp döneminde, sözleşmesi sona erecek futbolcularla ilgili bir çalışmamız olacak. Serkan Kırıntılı konusunda ise kendisi şu anda sözleşmeli futbolcumuz. Geçen seneki performansı da ortada ve biz kendisinden zaten çok memnunuz. İnşallah önümüzdeki sezon da kalemizi koruyacak. İyileştirmeler noktasında karşılıklı oturulur, konuşulur. Gelen tekliflerin olduğunu basından okuyoruz. Kendisinin söylediği de ‘Ben Konyaspor’da oynamak istiyorum’ şeklinde” dedi.

İkinci Başkan Selçuk Aksoy, açıklamasına şöyle devam etti:

“Anadolu Selçukspor’dan kaleci Mücahit’le ön protokol imzaladık. Önümüzdeki günlerde inşallah transferini gerçekleştirip duyurusunu yaparız. Kendisi yeni sezon kadromuzda olacak. Zaten bizim en büyük mutluluğumuz Anadolu Selçukspor’dan ve alt yapıdan kadromuza kazandırdığımız futbolcular olacak. Bunu hocamızla da konuştuk. Hocamız da bizimle aynı fikirde. Kampa da 4 ya da 5 futbolcuyu Anadolu Selçukspor’dan A Takıma katarak öyle başlayacağız. Kaleci Patrik’in sözleşmesi zaten bitti ve kendisi şu anda bizim oyuncumuz değil. Ama dediğimiz gibi kaleci noktasında da çalışmalar devam eder. Bu kesin anlaşmayacağımız anlamına gelmez, önümüzdeki süreçte bakacağız…”

Takımın 1 Temmuz’da Konya’da toplanacağını ve sağlık kontrolleriyle birlikte birkaç gün Konya’da çalıştıktan sonra tam kesin olmamakla birlikte Bolu’da birinci etap çalışmaları için kampa gireceğini belirten Aksoy, “Orada 11-12 günlük bir kampın ardından kısa bir izin ve sonrasında da ikinci etap için Hollanda’da bir kamp planlıyoruz. Hollanda kampımızın bitiş tarihi 1 Ağustos olacak. Bu tarihten sonra Konya’ya döneceğiz ve zaten başlayacak olan sezon için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Aksoy, sezonluk kombine kart ve sponsor konusunda da öncelikli yapılması gereken işlerden sonra çalışmalara hız verileceğini sözlerine ekledi.

 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • R
    Recai38
    6 yıl önce

    Karapınarspor da Volkan Şen'le ilgilenmediğini basına bildirdi.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”