Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Şehit polis memuru, son yolculuğuna uğurlanıyor

Edirne'de, iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale etmek isterken şehit olan polis memuru için tören düzenlendi Baba Enver İmrağ: "Hüseyinim sen bizi götürecektin be evladım sen bizi götürecektin"

Anadolu Ajansı haberine göre;
EDİRNE (AA) - Edirne'de, iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale etmek isterken şehit olan polis memuru Hüseyin İmrağ için Edirne Valiliğinde tören düzenlendi.

İmrağ'ın naaşı, Edirne Devlet Hastanesi morgundan alınarak, cenaze aracıyla evinin önüne götürüldü, ardından polis mangası eşliğinde valiliğe getirildi. 

İmrağ'ın annesi Fatma, babası Enver, kardeşleri Yaşar ve Sibel ile gümrük memuru hamile eşi Hüsne İmrağ'ı, yakınları ve polisler teselli etti.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, şehit polis memuru için saygı duruşunda bulunulması ve öz geçmişinin okunmasının ardından yaptığı konuşmada, İmrağ'ın görevini yaptığı sırada vurulduğunu hatırlattı.

Polisin her zaman halkın can ve mal güvenliğini korumak için çalıştığını ifade eden Şahin şöyle konuştu:

''Polis ve asker gerektiğinde halkı için kendi canını feda etmeye hazırdır. İşte bu şehit kardeşimiz bir mafya karşılaşmasında, canını ortaya koyarak feda etmiş, şehit olmuştur. Görevimin ilk gününde böyle bir olayla karşılaşmak gerçekten çok üzücü. Başka ülkelerin vatandaşlarının gelip burada huzur bozmasına asla izin vermeyeceğiz.'' 

Şahin, polis memurunu şehit eden şüphelilerin yakalandığını anımsatarak, zanlıların cezasını bulacağını vurguladı.

 

- "Hüseyinim, sen bizi götürecektin"

 

Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da İmrağ'ın milletin can ve malını, ülkenin güvenliğini sağlamak için onur ve gururla hizmet verdiği görevi sırasında şehit düştüğünü ifade ederek, İmrağ ailesine sabır diledi.

Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm'ün duasının ardından polis memurunun naaşı, polis tören mangasınca omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu.

Şehidin ailesi de cenaze aracının ardından yürüdü. Bu sırada baba Enver İmrağ'ın konuşmaları törendekileri duygulandırdı.

Konuşmasında oğluna seslenen İmrağ, "Hüseyinim sen bizi götürecektin be evladım, sen bizi götürecektin. Öyle bir kucaklardın ki, sarıldığında nefes alamazdım, nefesimi keserdin aslanım. Şimdi kim sarılacak bana" dedi.

Bitkin düştüğü için polisler tarafından araca alınmak istenen İmrağ, "Ben oğlumu bir daha böyle nasıl seyredeceğim. Dayanırım ben" diyerek, naaşın ambulansa alınacağı kavşağa kadar yürüdü.

Şehidin hamile eşi Hüsne İmrağ'ın da eşinin naaşı ardından yürürken eliyle karnını tuttuğu gözlendi.

Edirne Belediye bandosu eşliğinde kortejin bir süre eşlik ettiği cenaze, toprağa verilmek üzere İzmir'e gönderildi.

Selamsız Sokak'taki silahlı kavgaya müdahale etmek isteyen Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Hüseyin İmrağ, zanlılardan birinin açtığı ateş sonucu göğsünden yaralanmış, götürüldüğü hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English